Maslina meni

KAKO ODABRATI SAVRŠEN PRAZNIČNI POKLON

KAKO ODABRATI SAVRŠEN PRAZNIČNI POKLON
Datum objave: 03.01.2019.

    

Dani praznika oduvek su bili sinonim za darivanje, vreme provedeno sa porodicom i prijateljima i stvaranje novih uspomena. Naročito oko Nove godine i Božića praznični duh se jako oseti u vazduhu i svi pohrle ka omiljenim radnjama u potrazi za poklonima kojima će razveseliti sve svoje drage ljude. Ako ste se zabrinuli kako da odaberete savršen poklon, koji će biti dopadljiv, ali ujedno i koristan, budite bez brige. Predstavićemo vam nekoliko prazničnih paketića, koji će razveseliti svakog, iako nije dete. U njima se nalaze neki od najpopularnijih kozmetičkih proizvoda jer, hej, ko još ne voli kozmetiku. Naravno, bez sumnje ne postoji osoba kojoj kozmetika nije potrebna. Evo šta se tu sve krije:

Weleda

Od brenda Weleda možete odabrati jedan od dva ponuđena praznična paketića. Prvi je baš specijalno skrojen po meri hladnih zimskih dana, te nudi proizvode koji rešavaju najčešće probleme koji se javljaju u ovom periodu. Koža na regijama koje su konstantno izložene niskim temperaturama prva strada, te Weleda poklon set Berry red sadrži kremu za ruke i balzam za usne. Koža ruku i usana veoma je siromašna lojnim žlezdama, pa je zimi često suva, dehidrirana, ispucala i gruba. Ova dva preparata sadrže najfinija biljna ulja koja ovakvoj koži vraćaju vlažnost i mekoću, a nemaju mineralna ulja koja taj problem samo vešto maskiraju.

       

Ukoliko vaša nežnija polovina uživa u ritualu kupanja i voli lepe mirise esencijalnih ulja, onda joj možda trebate pokloniti Weleda nar set, sa gelom za tuširanje i kremom za ruke. Ovaj paketić takođe sadrži kremu za regeneraciju oštećene kože ruku, ali i nežni  gel koji spira prljavštinu sa kože tela bez isušivanja.

Weleda je jedna od retkih kompanija prirodne kozmetike koja je mislila i na muškarce. Weleda muški set sadrži sve ono što je svakom gospodinu potrebno, a to su gel za tuširanje i balzam za umirenje kože nakon brijanja. U gelu za tuširanje dominira eterično ulje ruzmarina koje osvežava i daje energiju za sve izazove koje nosi dan. Balsam posle brijanja je lagane teksture i brzo se upija, a momentalno kožu čini glatkom i mekom na dodir. Poseduje i ekstrakt kamilice, poznat po svom umirujućem delovanju, te će ublažiti crvenilo i iritacije nastale od brijanja.

          

 

Logona

Nemačka firma Logona za svoje kupce pripremila je poklon set od bio zove. Krema za ruke iz paketa sadrži ekstrakt organske zove koji  koži obezbeđuje dodatnu hidrataciju. Ovu kremu možete nositi u svojoj tašni gde god krenete, jer je ambalaža izrađena od materijala koji se ne gužva i ne gubi svoj oblik. Set je upotpunjen i specijalnim gelom za tuširanje iz iste kolekcije, prijatnog slatkastog i cvetnog mirisa. Gel ne sadrži agresivne deterdžente koji isušuju kožu, već isključivo nežne tenzide koji ne oštećuju njen prirodni zaštitni film.

     

Rose of Bulgaria

Ako znate da je vaša dama zaljubljena u miris kraljice svih cvetova, onda je obradujte sa poklon setom „Bugarska ruža“. I u ovom setu nalaze se krema za ruke i balzam za usne, ali je upotpunjen i bogatim losionom za telo. Svi proizvodi sadrže ružinu vodicu, sastojak poznat kao „lek“ za suvu i zrelu kožu. Jako je važno da balzam za usne sadrži i UV zaštitu, što je zgodno tokom boravka na planini gde je sunčevo zračenje najjače zimi.

    

Dr. Hauschka

Ukoliko ste sigurni da vaša draga dama voli šminku, za nju je kao skrojen luksuzni poklon set sa dekorativnom kozmetikom. Dr. Hauschka dekorativa nadaleko je poznata po tome što sadrži samo prirodne pigmente koji ne iritiraju i ne oštećuju delikatnu kožu. Set je ujedinio ruž u toplo crvenoj nijansi i odgovarajuću olovku za definiciju usana. Za sitnije popravke tokom dana tu je i elegantno džepno ogledalo koje možete poneti svugde sa sobom. Ovaj trio zaista je pravi poklon koji će učiniti da svaka dama zaista zablista u novogodišnjoj noći.