Maslina meni

Ne dopusti da ti leto prođe bez ovih 5 proizvoda

Ne dopusti da ti leto prođe bez ovih 5 proizvoda
Datum objave: 26.06.2019.

Kao što se naš organizam prilagođava na letnji režim i visoke temperature, tako je i našoj koži tokom tih meseci potrebna posebna pažnja, ali je traži i čitavo naše telo. Sigurno već pijete dosta vode, izbacili ste iz svog jelovnika teške i masne, pikantne namirnice, trudite se da se rashladite i ne naprežete mnogo. Šta činite za svoju bikini figuru, zaštitu kože od sunca i uspostavljanje tonusa i PH vrednosti kože? Mnogo je komercijalnih proizvoda i pregršt reklama, a vi ponekad verovatno niste sigurni za šta biste se odlučili. Pošto smo se i sami više puta našli u toj situaciji, Maslina tim rešio je da vas spase nedoumica i predloži proizvode koji će vam pomoći da bezbedno uživate u letu:

Guam- Blato za mršavljenje za stomak

Okeanske alge, eterična ulja i trave, sastojci su ovog fenomenalnog proizvoda italijanskog proizvođača koji perfektno eliminiše masne naslage i sprečava zadržavanje nagomilane vode u organizmu, što u zonu stomaka i struka vraća željeni tonus. Lagano peckanje nakon nanošenja ovog blata je sasvim normalno, ali se upotreba ne preporučuje osobama sa osetljivom kožom, kao ni trudnicama i dojiljama. Masni jastučići vremenom će biti redukovani, pa nikuda ne kasnite ako sa korišćenjem počnete sada.

Hedera Vitta- Kakao butter za brzo tamnjenje

U nezi kose i kože tokom leta, ništa ne može zameniti neverovatnu delotvornost kakao butter-a. U njemu je dosta vitamina E, savršeno vlaži i omekšava kožu i kosu i proizvodi zaštitni film koji nas čuva od UVA i UVB zraka. Nalik na testo, ovaj butter obezbediće vam preplanuo ten i umanjiti strije i ožiljke, a njegova aroma će vam podići raspoloženje. Mogu ga koristiti i oni koji pate od psorijaze, ekcema ili alergijskih reakcija na hemijske sastojke iz kozmetičkih proizvoda.


Argan & Rose Oil- Piling za telo

Nakon učestalog sunčanja i kupanju naša koža je isušena i umorna. Nežni piling za telo sa arganovim uljem i šea maslacem i dodatkom ružine vode ojačaće iziritiranu kožu. Dovoljno je da ga koristite do tri puta nedeljno jer njegove prirodne čestice obezbeđuju nežnu eksfolijaciju. Nanosi se na vlažnu kožu i ispira nakon utrljavanja.

Emulzija za sunčanje i negu tela, po originalnoj recepturi dr. Staniše Stojiljkovića


Sa zaštitnim faktorom 25 i širokim spektrom organskih i neogranskih radikala, ova emulzija je tečni lekovito higijenski balsam, sa kompeksom uljnih ekstrakata lekovitih biljaka i propolisa, nanočesticama gline i prirodnim sokovima. Stimuliše proces regeneracije, deluje protiv starenja i ima dezinfekciono dejstvo. Pomaže i kod vitiliga i gljivičnih oboljenja noktiju i kože. Ovo blago prirodne kozmetike možete koristiti svakodnevno!





Marigold- Ulje avokada

Dobijeno iz ploda avokada, veoma se lako nanosi, koža ga brzo upija i zbog svojih sastojaka (vitamini, esencijalne masne kiseline, antioksidanti) daje fenomenalne efekte svakom tipu kože. Njegovom upotrebom, koža je zaštićena od slobodnih radikala i usporava starenje, nastanak bora i povećava elastičnost i čvrstinu. Oštećena, suva i osetljiva koža posle upotrebe ulja avokada biće hidrirana i meka. Svrab kože izazvan suvoćom će nestati, a ulje ove egzotične biljke mogu koristiti i osobe sa psorijazom i ekcemima, jer ono smiruje iritaciju i upale.


Sada ste spremni da leto zaista počne! Mi vam želimo da ono bude dugo, toplo i uzbudljivo, a za sva pitanja o prirodnoj kozmetici i njenoj primeni tokom leta, uvek smo tu za vas!