Maslina meni

ECOEGG Eko ubrus od bambusa 20listova

Šifra proizvoda: 5301
Zemlja porekla: Velika Britanija
Robna marka: ECOEGG
Cena po komadu
2.199,00 rsd

Opis proizvoda

ECOEGG  Eko ubrus od bambusa 20listova

 

novativna ekološka zamena za jednokratne papirne ubruse, ECOEGG perivi eko-ubrusi od prirodnog vlakna bambusa su jedinstveni proizvod na našem tržištu. Sastoje se od 20 listova, svaki list ubrusa pere se u mašini i do 85 puta, što ukupno daje i do 1700 korišćenja!

ECOEGG perivi teko-ubrusi od bambusa su mekani na dodir, super-upijajući, čvrstog materijala, višekratni i dugotrajni. Odlični su za brisanje ruku, čišćenje apsolutno svih površina u domaćinstvu i imaju izuzetno dobru apsorpciju tečnosti.

  • 100% bez plastike

  • Utiče na smanjenje korišćenja jednokratne plastike 

  • Ekološko

  • Vegansko 

Uputstvo za upotrebu

Za razliku od uobičajenih jednokratnih kuhinjskih ubrusa, koje jednom upotrebite, a zatim bacite, ECOEGG perivi eko-ubrusi od bambusa su dugotrajni i višekratni. Kada se zaprljaju jednostavno ih operete u mašini za pranje veša na temperaturi do 40 stepeni, a naša preporuka je svakako ekološko sredstvo za pranje veša kao što je  ECOEGG 2u1 eko-deterdžent+omekšivač. Svaki list ubrusa može se oprati i do 85 puta,  što jednom pakovanju ubrusa daje ukupno do 1700 korišćenja. Svakim pranjem, ubrusi postaju sve mekši, a zbog svoje fine teksture ne grebu površine, ne ostavljaju ostatke vlakana i ne upijaju fleke.  

Sušiti na štirku, ne u mašini za sušenje. 

Ne koristiti omekšivač pri pranju.

  • ECOEGG brend je dobitnik prestižne nagrade kraljice Engleske za inovaciju 2016, ‘’The Queen’s Award for Enterprise:Innovation 2016’’

  • Sastav: 90% vlakna bambusa, 10% PLA (polimlečna kiselina) iz kukuruznog skroba

  • Nije testirano na životinjama