Maslina meni

SYNERGETIC bezfosfatne tableteza mašinsko pranje posuđa 25kom

Šifra proizvoda: 6348
Zemlja porekla: Ruska federacija
Robna marka: SYNERGETIC
Cena po komadu
1.000,00 rsd

Opis proizvoda

Biorazgradive bezfosfatne tablete za mašinsko pranje posuđa efikasno odstranjuju složene tvrdokorne mrlje i ostatke, rastvaraju masti i kvalitetno čiste posuđe i pribor za jelo dajući mu pritom sjaj. Čiste od kamenca i ne ostavljaju tragove na posuđu nakon sušenja. Odstranjuju neprijatne mirise. 100% isperive vodom!

NE SADRŽE SINTETIČKE PARFEME. NE SADRŽE HLOR. NE SADRŽE FOSFATE I FOSFONATE. Sadrže enzime BEZ GMO. Štite mašinu od kamenca. Bezbedne za pranje dečijeg posuđa! Nije potrebna dodatna upotreba soli i sredstva za sjaj i ispiranje.

SASTAV: natrijum-citrat >30%, natrijum karbonat 15-30%, natrijum perkarbonat 5-15%, kompleks biljnih N-tenzida <5%, natrijum metasilikat <5%, TAED  <5%, enzimi <5%, natrijum polikarboksilat <5%, prehrambena boja <0,5%.

NAČIN UPOTREBE: izvadite tabletu iz celofana, ubacite u odeljak za deterdžent i zatvorite. Celofan se može reciklirati.

USLOVI ČUVANJA: Čuvati na temperaturi ne višoj od 45°C i vlažnosti vazduha ne većoj od 85%.

MERE OPREZA: držati odvojeno od hrane i van domašaja dece. U slučaju kontakta sa očima, ustima i površinom kože koja je oštećena, odmah isprati velikom količinom vode. Ne preporučuje se mašinsko pranje posuđa od kristala, porculana, srebra, aluminijuma, bakra, mesinga, i drveta. Tablete ne štite od mehaničkih oštećenja!

ROK TRAJANJA: 4 godine od datuma utisnutog na pakovanju. Neto količina 500g.