Maslina meni

SYNERGETIC bio preparat za ručno i mašinsko čišćenje parketa i laminata Rajski vrt 0,75l

Šifra proizvoda: 6294
Zemlja porekla: Ruska federacija
Robna marka: SYNERGETIC
Cena po komadu
600,00 rsd

Opis proizvoda

Univerzalni koncentrovani hipoalergijski biorazgradivi preparat za čiščenje drvenih, PVC , metalnih i i staklenih površina. Idealan za parket i laminat. Efikasno čisti i dezinfikuje sve tipove zaprljanih površina i uklanja neprijatne mirise. Pogodan za ručnu i mašinsku primenu. Bezbedan za decu i kućne ljubimce, za svakodnevnu upotrebu, bez potrebe za ispiranjem.

SASTAV: Strukturirana voda sa jonima srebra >30%, zeleni helat 5-15%, K-tenzidi (biljnog porekla) <5%, N-tenzidi (biljnog porekla) <5%, ulje sandalovine, bergamota, mente, limuna, prehrambena boja.

INCI: water,sodium citrate, fatty alkoxylated alcohol, cetrimonium hlorid, decyl glucoside, tetrasodium glutamate diacetate GLDA, nonallergic parfume with natural oils, food dye.

NAČIN UPOTREBE: 30ml preparata (1 čep) na 5l vode. Kod jako zaprljanih površina do 120ml (4 čepa) na 5l vode. Nije potrebno ispirati. Može se upotrebljavati i u usisivačima sa vodom kao osveživač vazduha.

NAČIN ČUVANJA: Proizvod čuvati na temperaturi ne višoj od 45°C. Sredstvo zamrzava. Posle odmrzavanja protresti bocu i nastaviti sa
redovnom upotrebom sredstva. Moguća je promena boje usled izlaganja proizvoda sunčevim zracima.

ROK UPOTREBE: 24 meseca od datuma proizvodnje utisnutog na pakovanju pri navedenim uslovima čuvanja.

MERE OPREZA: DRŽATI VAN DOMAŠAJA DECE. U slučaju kontakta sa očima isprati vodom. Upotrebljavati strogo prema uputstvu.