Maslina meni

Biokap set nutricolor 1.0 + GRATIS šampon za farbanu kosu 100ml

Šifra proizvoda: 5938
Zemlja porekla: Italija
Robna marka: BIOKAP
Cena po komadu
1.548,00 rsd

Proizvod nije na lageru

Opis proizvoda

 

Prirodna boja za kosu bez amonijaka, rezorcinola, parabena i p-fenilendiamina, NutriColor Delicato boja za kosu nastala je kao rezultat temeljnog istraživanja koje je omogućilo stvaranje boje koja daje prirodan ton i sjaj. Ne sadrži amonijak, rezorcinol, paraben i p-fenilendiamin, a svojom prirodnom strukturom i odsustvom sintetičkih boja i supstanci omogućava upotrebu boje za kosu kod trudnica, mladih, osoba alergičnih na sintetičke farbe, osoba sa zdravstvenim problemima i svih koji žele prirodne tonove i zdravo farbanje kose. Dobro prekriva sedu kosu i ima dugotrajno dejstvo.

SAVETI

Način upotrebe: Sadržaj tube sipati u razvijač boje, pa dobro promućkati da se homogenizuje smesa. Staviti rukavice, pa otkinuti zaštitni čep i na prethodno iščetkanu kosu nanositi najpre na koren kose. Lagano umasirati .Nakon toga odmah naneti ostatak sadržaja po celoj dužini kose i ostaviti da deluje 10 minuta. Nakon isteka vremena nanesite sadržaj priloženog šampona i balzama i dobro isperite kosu.

Napomena: Proizvod je dermatološki ispitan. Ne nanosite na oštećeno ili bolesno vlasište. Osobama podložnim alergijskim reakcijama savetuje se prethodni test. Nikada ne čuvajte za dalju upotrebu ostatke boje koja je već izmešana.

SASTAV

Osnovni sastojci :

- Tricorepair complex (biljni proteini pirinča; lipofilne kiseline voća i vrbe i prirodni UV filteri)

- Arganovo ulje – iz organskog biološkog uzgoja, bogato nezasićenim masnim kiselinama i vitaminom E 

 

Pakovanje sadrži: 1 tubu boje 60ml; 1 bočicu aplikatora od 60ml (Nutrifix razvijač za boju); 1 kesicu od 15ml šampona i balzama za pranje kose; 1 kesicu od 5ml zaštitne kreme za konture lica; 1 par rukavica, zaštitni ogrtač za farbanje

 

Šampon je namenjen za osetljivu kosu nakon farbanja i tretiranja. Sadrži prirodne ekstrakte koji daju kosi lepotu i sjaj, čuvajući boju.

Osnovni sastojci:

eterična ulja ruzmarina, eukaliptusa i vrbe sa prirodnim UV filterima.

Način upotrebe: Kao bilo koji drugi šampon, naneti na vlažnu kosu, nekoliko minuta masirati koren i dužinu kose, a zatim dobro isprati. Po potrebi ponoviti.

Napomena: Proizvod je dermatološki ispitan.

Naša preporuka: Za postizanje boljih rezultata koristiti kombinovano i BIOKAP NUTRICOLOR balzam za farbanu ko