Maslina meni

Logona intezivno crna 100g

Šifra proizvoda: 7969
Zemlja porekla: Nemačka
Robna marka: LOGONA
Cena po komadu
1.335,00 rsd

Opis proizvoda

- Napomena: lista sastojaka može biti podložna izmenama zavisno od serije. Deklaracija na pakovanju je odgovarajuća za proizvod na koji se odnosi.

Lišće kane i indigo biljke daje kosi boju, negu i sjaj. Biljke su došle iz Istočne Azije i Indije preko Egipta pre nego što su konačno stigle u Evropu, gde je indigo u velikoj meri zamenio prethodno korišćene boje. Lišće kane pored svega ima i hranljiv efekat.

Logona biljne boje za kosu su izuzetno nežne za kosu i dugotrajne. Za razliku od hemijskih boja ne menjaju prirodnu strukturu vlasi. Prekrivaju svaku vlas kao film, zbog čega je krajnji rezultat bojenja individualan i zavisi od prirodne boje kose. Kombinacija praha organske kane i drugih biljnih pigmenata sa negujućim sastojcima kao što je organsko jojoba ulje pruža prirodnu, sjajnu boju i dodatni volumen kosi.

LOGONA boje za kosu u prahu mešaju se sa ključalom vodom pri čemu formiraju glatku pastu. Da biste intenzivirali boju možete prah pomešati sa crnim čajem ili kafom. Mešavina se lako nanosi i ne curi. Pre nanošenja duž cele kose uradite test na jednom pramenu.

* Prah ostaviti na kosi da deluje između 20 minuta i 2 sata.