Maslina meni

Marokanski sapun “Beljdi” sa Đumbirem 100g

Šifra proizvoda: 6365
Zemlja porekla: Ruska federacija
Robna marka: SPIVAK
Cena po komadu
790,00
553,00 rsd

Proizvod nije na lageru

Upišite svoj email i obavestićemo vas kad proizvod ponovo bude dostupan.

Opis proizvoda

Marokanski sapun “Beljdi” sa Đumbirem

Beljdi sa đumbrom je neobičan, i sa bogato začinjenim aromama. Umesto biljke sadrži suvi đumbir u prahu, koji pruža meko, dubinsko čišćenje i fino tonira kožu. Eterična ulja đumbira, limete, limun trave i karanfilića doprinose normalizaciji rada lojnih žlezda, imaju antiseptična svojstva i povećavaju elastičnost kože.
Sastav: kalijumove soli ulja (maslinovo ektra devičansko, kokos), voda, suvi đumbir, esencijalno ulje od đumbira, limeta, limun trava, karanfilić
Način primene: Nanesite malu količinu paste na prethodno naparenu kožu, poželjno je da se koristi za ovaj posebane rukavice. Ostavite 3-5 minuta, a zatim isperite toplom vodom. Osobe sa suvom kožom treba odmah da isperu nakon nanošenja.
Saveti za upotrebu: koristiti ne više od 1-2 puta nedeljno, vlasnici suve kože 1 put u dve nedelje. Može se koristiti za dubinsko čišćenje kože lica. Nakon upotrebe na suvoj kožu primeniti ulje ili kremu. Koristite oprezno tokom trudnoće. Da bi ste produžili rok trajanja proizvoda, ne dozvolite da voda i prljavština ostanu unutra, uzimite sadržaj suvim čistim rukama ili kašikom.Pre upotrebe, po potrebi promešati.
Tezina: 100 g