Proizvod 6261 Zemlja porekla: Spivak Cvetna voda mandarina 50ml
575,00 rsd 402,50 rsd

Prirodni hidrolat (Prirodni tonik)

Cvetna voda Mandarine (Сitrus reticulata) ima regenerativno, podmlađujuće, poboljšavajuće antioksidativno, hidratantno, efekat matiranja boje kože. Pogodno za sve vrste kože, uključujući zrelu kožu. Pomaže u obnavljanju elastičnosti kože, eliminiše strije. Popunjava pore, ublažava zapaljenje, normalizuje rad lojnih žlezda. Pomaže u eliminaciji akni. Sprečava pojavu bora. Ojačava kosu i pomaže u borbi protiv peruti, hidrira kožu glave.

Način upotrebe:

  • Kao tonik za kožu: Očistite kožu vratu i lica, nakon 15-20 minuta, nanijeti hidrolat sa pamučnom vatom i blago prebrišite ili prskajte direktno na kožu lica i vrata. Za osetljivu  kožu preporučuje se upotreba u razblaženom obliku čiste vode. Za jutarnju upotrebu može se koristiti kao tonik u čistoj formi, ali bez prethodnog čišćenja kože sapunom.
  • Za ispiranje kose posle pranja: Ovo ne samo da će je učiniti zdravijom i sjajnijom, već će dati nežan miris. Hidrolati se jednostavno mogu prskati na kosu nakon pranja ili tokom dana, neće je zaplesti  niti učiniti teškom.
  • Obogaćivanje kozmetike: u šamponima, balzama, sredstvima za ispiranje i kondicionerima kose, kao i u tonicima i losionima, maske na koži dodaju 1-2 tsp. hidrolat od 50 ml.
  • Za aromatizaciju vazduha u kući i posteljinu: Dodajte u peglu prilikom peglanja, razređivanjem sa vodom (1: 1) ili direktno poprskajte na veš.

Saveti za upotrebu: ne koristite u čistoj formi odmah nakon čišćenja kože sapunom. Pred-test na krivini lakta.

Sastav: cvetna voda mandarine