Maslina meni

Sidha sapun 75gr

Šifra proizvoda: 5602
Zemlja porekla: Indija
Robna marka: SURYA LABORATORIES
Cena po komadu
170,00 rsd

Opis proizvoda

Sidha Tulsi i Neem sapun, još jedan kvalitetan proizvod proizvođača Chandrika sapuna, donose vam dva prirodna sastojka za negu kože koji su izabrani u prirodi. Zajedno, neem i tulsi su moćna mešavina antioksidansa, antiseptične, antibakterijske i anti-gljivične moći, koji pomažu vašoj koži da ostane zdrava i glatka, sve na najprirodniji, negujući način.

 

Neem, svestrani tonik prirode: Neem (Margosa) je sastavni deo Aiurvede i njene prednosti su bez premca u prirodnom svetu. Izuzetno je efikasan u lečenju kožnih problema poput ožiljaka, pigmentacije i bubuljica. Redovnom upotrebom, neem može pomoći u sprečavanju izbijanja i smanjenju pojave mitesera. Takođe je prirodno hidratant i ostavlja vašu kožu nežno negovanom.

Tulsi, nežna nega za vašu kožu: Tulsi (bosiljak) je vekovima glavna biljka za kućne lekove za negu kože i kose. Moćan je antioksidans koji pomaže u smanjenju starenja kože. Njegova antibakterijska i anti-gljivična svojstva čine ga odličnim prirodnim načinom za umirivanje kože i pomažu u sprečavanju problema, uključujući akne, mitesere i bubuljice.