Maslina meni

Guam Duge helanke – Leggings s/m black

Šifra proizvoda: 6116
Zemlja porekla: Italija
Robna marka: GUAM
Cena po komadu
6.375,00
5.100,00 rsd

Opis proizvoda

Guam duge helanke sa mikrokapsulama GUAM® morskih algi, u sinergiji sa dugim infracrvenim zracima (FIR).

Nastale u sprezi EMANA® - GUAM® tehnologija, Guam anticelulit helanke su napravljene pomoću inteligentnog vlakna EMANA®, mikrofibera (poliamid) koji sadrži bioaktivne mineralne kristale.
DEJSTVO
• Redukuju celulit
• Zatežu i toniraju kožu
• Poboljšavaju elastičnost kože
• Oblikuju noge i zonu gluteusa 
*Proizvod ne utiče na gubitak kilaže.

Tkanina Emana® izrađena je od inteligentnog mikrofibera.
• Sadrži bioaktivne mineralne kristale integrisane u DNK prediva, koji apsorbuju toplotu ljudskog tela i vraćaju je u formi dugih infracrvenih zraka (FIR). Dugi infracrveni zraci su elektromagnetni talasi neophodni za našu dobrobit i primenjuju se u oblasti medicinske terapije. Bioaktivni mineralni kristali sadržani u Emana® tkanini poboljšavaju protok krvi i naročito pospešuju mikrocirkulaciju kože.
• Tkanina proizvoda sadrži i mikrokapsule GUAM® morskih algi; tehnologija mikroinkapsulacije omogućava postepeno oslobađanje aktivnih sastojaka i produžava njihovu efikasnost.

Guam anticelulit helanke su veoma udobne i omogućavaju slobodno kretanje tokom celog dana. Mogu da se nose samostalno ili ispod vaše svakodnevne odeće. Zahvaljujući pokretima tela, dolazi do masažnog efekta koji tonira, poboljšava elastičnost kože i preoblikuje zone sa najtvrdokornijim celulitom - noge, butine i zonu gluteusa. Anticelulit helanke vode računa o vašem zdravlju i vašoj lepoti.
Bioaktivni mineralni kristali pospešuju mikrocirkulaciju kože: oni su integrisani u vlakna i neprekidno funkcionišu, odnosno ostaju aktivni tokom celog životnog veka anticelulit odeće.
Mikrokapsule ugrađene u vlakna oslobađaju aktivne sastojke (GUAM® morske alge) na kožu, dok se ne iscrpe sve količine. Usled njihove mikroinkapsulacije, aktivni sastojci se oslobađaju postepeno, što traje nekoliko nedelja od početka korišćenja proizvoda. Nasuprot tome, čak i nakon nebrojenih pranja, helanke zadržavaju efekat toniranja kože, zahvaljujući bioaktivnim mineralima sadržanim u tkanini. Počev od treće nedelje upotrebe, preporučuje se paralelno korišćenje neke od Guam blatnih krema protiv celulita, kako bi se zadržala sinergija Guam algi sa tehnologijom bioaktivnih mineralnih kristala.

Upotreba: 

Obući iznad donjeg veša. Kada se oblači prvi put, ako je potrebno, lagano proširiti materijal rukama. Nakon prve upotrebe, proizvod se prilagođava obliku tela.

Najbolji rezultati se postižu ukoliko se proizvod koristi 6 sati dnevno tokom 30 uzastopnih dana.

EMANA® mikrofiber je patentirana tehnologija bezbedna za kožu, naučno testirana korišćenjem međunarodnih protokola, koje su sprovele nezavisne laboratorije. 
EMANA® poseduje sertifikat Oeko-Tex® klasa I.

GUAM® anticelulit helanke se mogu koristiti nakon trudnoće. ZABRANJENO KORIŠĆENJE TOKOM TRUDNOĆE. 

Pranje na 40° C. 
Proizvod je dostupan u tri veličine: XS, S/M, L/XL.

SASTAV

Sadržaj GUAM® mikrokapsula: voda, Caprylic Capric Triglyceride, mikronizovani prah morskih algi Laminaria Digitata