Maslina meni

Guam Kratke helanke – Panty s/m black

Šifra proizvoda: 6117
Zemlja porekla: Italija
Robna marka: GUAM
Cena po komadu
5.820,00 rsd

Opis proizvoda

DETALJNIJE

GUAM kratke helanke sa mikrokapsulama Guam® morskih algi i kofeina, u sinergiji sa dugim infracrvenim zracima (FIR) 

DEJSTVO: 
• Poboljšavaju mikrocirkulaciju i elastičnost kože
- Ciljana akcija na zonu stomaka
- Zatežu i toniraju kožu
• Oblikuju zonu stomaka i gluteusa

Proizvod ne utiče na gubitak težine.

Tkanina Emana® izrađena je od inteligentnog mikrofibera.
• U tkaninu su mikrokapsulirane GUAM® morske alge i kofein; tehnologija mikroinkapsulacije omogućava postepeno oslobađanje aktivnih sastojaka i produžava njihovu efikasnost.
• Mikrofiber tkanina Emana® sadrži bioaktivne mineralne kristale integrisane u DNK prediva, koji apsorbuju toplotu ljudskog tela i vraćaju je u formi dugih infracrvenih zraka (FIR). Dugi infracrveni zraci su elektromagnetni talasi neophodni za našu dobrobit i primenjuju se u oblasti medicinske terapije. Mineralni bioaktivni kristali sadržani u Emana® tkanini poboljšavaju protok krvi i naročito pospešuju mikrocirkulaciju kože.

Guam® kratke helanke su veoma udobne i omogućavaju slobodno kretanje tokom celog dana. Mogu da se nose samostalno ili ispod svakodnevne odeće. Zahvaljujući pokretima tela, dolazi do masažnog efekta koji tonira, poboljšava elastičnost kože i preoblikuje zonu stomaka i gluteusa. Proizvod vodi računa o vašem zdravlju i vašoj lepoti.

Bioaktivni mineralni kristali pospešuju mikrocirkulaciju kože: oni su integrisani u vlakna i neprekidno funkcionišu, odnosno ostaju aktivni tokom celog životnog veka Guam odeće.
Mikrokapsule ugrađene u vlakna oslobađaju aktivne sastojke (GUAM® morske alge i kofein) na kožu, dok se ne iscrpe sve količine. Usled njihove mikroinkapsulacije, aktivni sastojci se oslobađaju postepeno, što traje nekoliko nedelja od početka korišćenja proizvoda. Nasuprot tome, čak i nakon nebrojenih pranja, Guam kratke helanke zadržavaju efekat toniranja kože i aktiviraju protok limfe, zahvaljujući bioaktivnim mineralima sadržanim u tkanini.

Počev od treće nedelje upotrebe Guam helanki, preporučuje se korišćenje Guam blatne kreme za zonu stomaka i struka, kako bi se zadržala sinergija Guam algi sa tehnologijom bioaktivnih mineralnih kristala.

SAVETI

Upotreba: 
Obući iznad donjeg veša. Kada se oblači prvi put, ako je potrebno, lagano proširiti materijal rukama. Nakon prve upotrebe, proizvod se prilagođava obliku tela. 

Najbolji rezultati se postižu ukoliko se proizvod koristi 6 sati dnevno tokom 30 uzastopnih dana. 

EMANA® mikrofiber je patentirana tehnologija bezbedna za kožu, naučno testirana korišćenjem međunarodnih protokola, koje su sprovele nezavisne laboratorije. 
EMANA® poseduje sertifikat Oeko-Tex® klasa I. 

GUAM® helanke se mogu koristiti nakon trudnoće. ZABRANJENO KORIŠĆENJE TOKOM TRUDNOĆE. 

Pranje na 40° C. 
Proizvod je dostupan u tri veličine: XS, S/M, L/XL.

SASTAV

Sadržaj GUAM® mikrokapsula: voda, Caprylic Capric Triglyceride, kofein, mikronizovani prah morskih algi Laminaria Digitata