Maslina meni

H-K-N Magnezijum hlorid gel 200ml

Šifra proizvoda: 7192
Zemlja porekla: Srbija
Robna marka: HEMA-KHEYA-NEYE
Cena po komadu
450,00 rsd

Opis proizvoda

H-K-N Magnezijum hlorid gel 200ml održava kožu blistavom, ublažava znake starosti, smanjuje upale, ubrzava zarastanje rana i povećava hidrataciju ćelija kože. Pomaže u lečenju akni, ekcema, psorijaze. Odličan je dezodorans sa dodatnom prednošću da brzo prodire transdermalno u žlezde, limfni sistem i krvotok.

Magnezijum je neophodan je za normalan rad kardiovaskularnog i nervnog sistema kao i za više od 300 enzimskih reakcija i proizvodnju energije i električne ravnoteže u organizmu. Utiče na metabolizam ćelije kao transmembranski i unutarćelijski modulator električne aktivnosti  ćelije. Zato manjak magnezijuma ugrožava život ćelije. Smanjeni nivoi hormona mladosti takodje su u direktnoj vezi sa nedostatkom magnezijuma.

Za nedostatak magnezijuma vezuju se mnogi zdravstveni problemi.

Oralni unos magnezijuma manje je pogodan zbog laksativnog efekta.

Najbezbedniji i najlakši način je transdermalno nanošenje (apsorpcijom kroz kožu utrljavanjem). To je brz i pogodan način za snabdevanje tkiva i ćelija magnezijumom u najprihvatljivijem obliku za naše zdravlje. Jednostavnim, svakodnevnim nanošenjem magnezijum hlorid gela na kožu nivo magnezijuma može da se obnovi za 4 - 6 nedelja, dok oralno ovaj proces može potrajati.

Veoma efikasan način za smanjenje stresa i brzo opuštanje je potapanje stopala u toplu vodu u kojoj je razblažen magnezijum hlorid gel ili relaksirajuća magnezijum hlorid kupka.