Maslina meni

Hedera Vita gel za opekotine posle sunčanja 200ml

Šifra proizvoda: 15454
Zemlja porekla: Srbija
Robna marka: HEDERA VITA
Cena po komadu
514,00 rsd

Proizvod nije na lageru

Opis proizvoda

Matične ćelije (stem cell) kože imaju sposobnost da regenerišu oštećeno tkivo i da održavaju ravnotežu ćelija kože. Poboljšavaju “arhitekturu” kože, povećavaju proizvodnju kolagena i elastina čime se intenzivno pojačava prirodno “regenerisanje“ i obnavljanje tkiva. D-panthenyl triacetate – aktivna supstanca za regeneraciju ćelija kože. Pantrofina PC- deluje antibaterijski, i kao antiflamatorik i antimikotik. EKSTRAKT BILJKE HAMAMELIS - sadrži tanine koji blago skupljaju tkiva i smiruje kožu nakon upale. Podiže tonus krvnih sudova u koži i utiče na bolju prokrvljenost kože. BISABOLOL - sprečava zapaljenjske procese, umiruje iritiranu i upaljenu kožu, ima antiinfekcijsko dejstvo, HIJALURONSKA KISELINA - potpuno vraća volumen i vlagu koži jer se njeni molekuli spajaju sa kolagenom i elastinom i dodatno podstiču njihovu sintezu. Apsorbuje vlagu i polako je otpušta pa je hidratantno dejstvo na koži znatno produženo. MENTOL - deluje antiseptički, površinski kožu blago hladi. Gel obogaćen biljnim matičnim ćelijama hladi, umiruje iritacije i pomaže obnavljanju oštećene kože. Brzo i dugoročno ublažava iritacije od opekotina nastalih pri prekomernom izlaganju sunčevim zracima. Hidrira i regeneriše kožu obezbeđujući zarastanje kod ogrebotina i posekotina. Efikasno smanjuje iritacije nastale kao posledica alergija i ujeda insekata,depilacije i brijanja.Ublažava crvenilo i pruža osećaj hlađenja koji obezbeđuje trenutno olakšanje i osvežavanje kože.
• Samo za spoljnu upotrebu • Izbegavajte kontakt s očima. 
Ukoliko slučajno dospe u oči, isperite vodom.

Upotreba: Nanesite malu količinu na obolelo i upaljeno mesto i utrljajte ga u kožu.Gel primenjujte 2-3 puta dnevno ili kada god je potrebno da ublažite simptome.

Napomena: Preporučuje se čuvanje na hladnom i tamnom mestu. Proizvod mogu koristiti trudnice i deca starija od 6 meseci. Proizvod ne sadrži parabene, parafinsko i silikonsko ulje. Paraben & paraffin & silicone FREE