Maslina meni

Nesti Dante Sapun vodeni san 150g g

Šifra proizvoda: 6020
Zemlja porekla: Italija
Robna marka: NESTI DANTE
Cena po komadu
630,00 rsd

Opis proizvoda

 Nesti Dante Sapun vodeni san 150g 

 Kada je imao 20 godina, Dante Nesti je počeo da proizvodi sapun kod kuće u malom kotlu od 50 litara. Samo tri godine kasnije, 1945. godine, osnovao je svoju kompaniju za proizvodnju sapuna sa sedištem u Firenci.

Danas Nesti Dante vodi njegov sin, Roberto je jedna od nekoliko industrijskih kompanija na svijetu, koja još uvek proizvodi sapun uz tradicionalne obrtničke metode. Strogo sledi tradicionalni proces kuvanja pasta za sapun u velikim kazanima nekoliko dana pod stalnim nadzorom majstora sapunica i parfimera koji prate različite faze proizvodnje saponifikacije.

Posebna pažnja se posvećuje najsitnijim detaljima, a samo pažljivo odabrane vrhunske sirovine koje su bez sintetičkih površinski aktivnih materija koriste se za proizvodnju bogatih i mekših sapuna. Potpuno prirodan, 100% biorazgradiv bez ispitivanja na životinjama.

Opis

Amorino kolekcija sapuna inspirisana je anđelima i obogaćena elegantnim cvetnim notama. Water Dream ima čiste šumeće note, kao što je uroniti u duboko plavo more da ponovo oksigenizuje sa svežim mirisom.

Prednosti

Dugotrajan sapun sa delikatnom sapunicom koja omekšava kožu bujnim mirisom.

Preporučena upotreba

Pokrenite sapun pod toplom vodom, radeći u gustoj bogatoj sapunici. Isperite toplom vodom.