Maslina meni

O3 Vita krema za kožu 35ml

Šifra proizvoda: 5073
Zemlja porekla: Srbija
Robna marka: CONDOR
Cena po komadu
2.340,00 rsd

Proizvod nije na lageru

Opis proizvoda

SASTAV PREPARATA:  "O3VITA"  JE ČISTO EKSTRA DEVIČANSKO MASLINOVO ULJE, DOBIJENO PROCESOM HLADNOG CEĐENJA, OBOGAĆENO AKTIVNIM KISEONIKOM (INAKTIVNI 03) KOJE IMA JAKO IMUNOSTIMULIRAJUĆE DEJSTVO, ANTIMIKROBNO, ANTIGLJIVIČNO I REGENERACIJSKO DEJSTVO.

 

 KAKO ULJANI RASTVOR "O3 VITA”  IMA BAKTERICIDNA, FUNGICIDNA I ANTI-VIRUSNA DEJSTVA, A NE SADRŽI NIKAKVE SUPSTANCE HEMIJSKOG POREKLA, BEZ KORTIKOSTEROIDA,  KONZERVANSA, BOJE, PARABENA, ADITIVA I DRUGIH ŠTETNIH SASTOJAKA, POGODNA JE ZA UNUTRAŠNJU I SPOLJAŠNJU UPOTREBU.

 

ANTI - AGE

OZONIRANO EKSTRA DEVIČANSKO  MASLINOVO ULJE, “O3 VITA” DAJE SUPERIORNE REZULTATE U OČUVANJU PRIRODNE, MLADALAČKI SVEŽE LEPOTE KOŽE. DELUJE KAO HIDRIRAJUĆI BALZAM ZA LICE (OSTAVITI NA KOŽI DA DELUJE MAKSIMUM 15-20 MINUTA I POTOM UKLONITI);

MOŽE SE KORISTITI ZA SVE TIPOVE KOŽE, BEZ NEŽELJENIH POSLEDICA.

 

HEMOROIDI

NEPRIKOSNOVENA ZA HEMOROIDE, VEĆ PRVI DAN NAKON KORIŠĆENJA SE OSETI ZNATNO OLAKŠANJE, A ZA SAMO NEKOLIKO DANA REŠAVA DATI PROBLEM.

 

KOD VAGINALNIH INFEKCIJA, TAKODJE, NE ZAOSTAJE NI MALO U UČINKOVITOSTI I BRZINI IZLEČENJA.

 EKCEMI

IZUZETNE REZULTATE DAJE I KOD EKCEMA I TO VEC ZA DVA DO TRI DANA JE EVIDENTNA REGENERACIJA TKIVA, KAO I KOD KOŽNIH ODEROTINA I BOLNIH MESTA NA KOŽI.

 

KOD OPEKOTINA DAJE IZNENADJUJUĆU BRZU REGENERACIJU, JER PRODIRE U TKIVA I OSLOBADJA AKTIVNI KISEONIK ČIME POBOLJŠAVA CIRKULACIJU KRVI, AKTIVIRA METABOLIČKE PROCESE, UBRZAVA GRANULACIJU I EPITELIZACIJU PATOLOŠKIH PODRUČJA.

 

 OTOCI I RANE (POSEKOTINE)

VELIKOM BRZINOM SMANJUJE OTOK I CRVENILO, ISTO TAKO POMAŽE KOD TRETMANA POSTOPERATIVNIH RANA I PREVENCIJE SEKUNDARNIH INFEKCIJA.

 

POMAŽE U PROCESIMA LEČENJA I SMANJUJE OŽILJKE; INFEKCIJE LOJNIH ŽLEZDA; KOD STANJA BOLNIH MIŠIĆA (UTRLJATI KAO ULJE ZA MASAŽU)

 

"O3VITA " SE USPEŠNO PRIMENJUJE KOD SLEDEĆIH STANJA:

 AFTE

AKNE

ANALNE FISURE

ATLETSKO STOPALO

BAKTERIJSKE INFEKCIJE KOŽE

DEKUBITIS

FISURE BRADAVICA (KOD DOJILJA)

FISURE STOPALA

FURUNKULOZA ( GNOJNI ČIR)

RANE (UKLJUČUJUĆI I ONE KOJE TEŠKO ZARASTAJU)

GINGIVITIS

GLJIVIČNE INFEKCIJE KOŽE I NOKTIJU

HERPES

LIŠAJEVI NA KOŽI

PIODERMIJE

PSORIJAZA (POČETNI STADIJUM)

ROZACEA NEURODERMITIS

TINEA-PITYRIASIS VERSICO

TROFIČKI ULKUSI

OSIM KOD PRETHODNO NAVEDENIH STANJA, OZONIZOVANO MASLINOVO ULJE SE POKAZALO DELOTVORNIM KOD SUNČANIH OPEKOTINA, UBODA INSEKATA, KOŽNIH ODEROTINA I BOLNIH MESTA NA KOŽI JER ODLIČNO STIMULŠE REPARATIVNE PROCESE. EFIKASNO JE KOD TRETMANA UPALE KOŽE KAO ŠTO SU DERMATITIS I SEBOREJA. TAKODJE VEOMA EFIKASNO DELUJE NA IMPETIGO. OVA BOLEST JE BAKTERIJSKA INFEKCIJA KOJU KARAKTERIŠE ZAPALJENJE I INFEKCIJA POVRŠINSKIH SLOJEVA KOŽE. TO JE TREĆA NAJČEŠĆA BOLEST KOD DECE, POSLE DERMATITISA/EKCEMA I VIRUSNIH BRADAVICA.

 

POGODNO JE I ZA TRETIRANJE RANA KOD ŽIVOTINJA, KAKO JE U POTPUNOSTI PRIRODNO I MOŽE SE I  ORALNO KORISTITI.

NAČIN PRIMENE: U TANKOM SLOJU NANETI NA KOŽU 1-2 PUTA DNEVNO. ZA TRETIRANJE VEĆIH POVRŠINA ILI U SLUČAJU IZRAZITO OSETLJIVE KOŽE OBAVEZNO OZONIRANO MASLINOVO ULJE RAZREDITI SA OBIČNIM MASLINOVIM ULJEM U RAZMERI 1:3.

DATUM TRAJANJA PROIZVODA: 2 GODINE OD DATUMA PROIZVODNJE UKOLIKO SE ČUVA U FRIŽIDERU.