Maslina meni

Staroplaninski melem za kurje oko i bradavice 60ml

Šifra proizvoda: 5606
Zemlja porekla: Srbija
Robna marka: STAROPLANINSKI MELEM
Cena po komadu
925,00 rsd

Opis proizvoda

Kako deluje melem i od čega se sastoji?

Melem ispoljava izuzetno jako keratolitičko dejstvo na HPV virus sinergijom veoma jakih aktivnih, biljnih sastojaka. Macerati i ulja Čuvarkuće (Sempervivum Tektorum), Bršljana (Hedera Helix), Divlje Nane (Menta Piperita) kao i dejstvo Salicylne kiseline su veoma efikasni u borbi protiv HPV virusa. Nosioc melema je prirodna celuloza koja je rastvorena u organskom rastvaraču i ona u stvari fiksira lekovito dejstvo biljaka na obolelo mesto i ujedno onemogućava dovod kiseonika virusu, što je od izuzetnog značaja za njegovu eliminaciju.

 Koje su prednosti u odnosu na druge preparate i metode?

Rezulati istraživanja su pokazali da Staroplaninski melem za Kurje oko i Bradavice, poseduje veoma jako keratolitičko dejstvo na HPV virus. Primećeno je značajno povlačenje i regeneracija obolelih kožnih lezija kod osoba koje su koristile melem već nakon minimum 7 dana korišćenja po priloženom uputstvu. Za razliku od drugih preparata i metoda, nakon aplikacije Staroplaninskog melema za Kurje oko i Bradavice, nema potrebe za lepljenjem nikakvih flastera, stavljanja zavoja, vate i sl. Na taj način ne dolazi do dodatnog pritiska na obolelo mesto što najčešće prouzrokuje dodatni bol. Ovde toga nema, nema flastera, nema zavoja niti vate, dakle nema dodatnog pritiska na bolno Kurje oko ili Žulj na tabanu, i što je najvažnije omogućeno je slobodno kvašenje i pranje.

Staroplaninski melem za Kurje oko i Bradavice ne napada i ne oštećuje zdravo tkivo!. Melem nije kozmetički preparat, te ga iz tog razloga ne treba utrljavati i nanositi na zdravu kožu, ali čak i da se to desi, osim blage iritacije u vidu crvenila nikakvih drugih reakcija nema.

Relativno je jeftin u odnosu na druge terapije i tretmane. Imajući u vidu veoma veliku efikasnost melema u borbi protiv HPV virusa, kao njigovu kućnu upotrebu, odnos cena/kvalitet i efikasnost tretmana daje Staroplaninksom melemu veoma veliku prednost u odnosu na sve ostale konkurentne preparate i metode u eliminaciji virusa.

Kako se upotrebljava melem, koje je uputstvo za upotrebu i koliko tretman traje?

Suština ovog tretmana je u tome da bilo da je u pitanju Kurje oko, Polna bradavica, Žulj na tabanu ili Bradavica na ruci, sve te bolne i neprijatne stvari moraju biti bez prekida, u kontinuitetu, prekriveni melemom u tačno odredjenom vremenskom periodu. To je iz tog razloga da je neophodno vreme da bi melem odradio svoj posao i ujedno eliminisao HPV virus. Voda, kvašenje, tuširanje i pranje, melemu ne smeta. Dakle, možete slobodno održavati ličnu higijenu ali obratite pažnju na mesta koja tretirate. Kad to kažemo, mislimo da prilikom održavanja lične higijene morate izbegavati trljanje tretiranih mesta na koži sundjerom, rukom i sl. Možete slobodno prati tretirana mesta ali pažljivo.

Da li dolazi do pojave recidiva nakon tretmana, to jest da li se virus vraća?

Za razliku od standardnih, uobičajenih medicinskih metoda u lečenju i tretmanu virusnih keratoza kao što su smrzavanje tečnim azotom, lasersko uklanjanje ili uklanjanje elektro koagulacijom gde se virus uklanja isključivo sa kožne površine, kod tretmana Staroplaninskim melemom za Kurje oko i Bradavice HPV virus se pored eliminacije sa gornjeg sloja epiderma kože veoma duboko i trajno potiskuje duboko u organizam! Stim u vezi moramo napomenuti da preko 95% svetske populacije u sebi poseduje HPV virus a do pojave virusa na koži dolazi usled dejstva raznih faktora kao što su:

 • pad imuniteta organizma (postoperativna stanja kao i opšta oslabljenost organizma usled dejstva bolesti ili drugih faktora)
 • spoljno mehaničko dejstvo (pritisak tesne i neudobne obuće kao i nošenje obuće od neprirodnih materijala)
 • spoljna izloženost virusu (mokre ivice bazena za kupanje, dodir sa svežim mesom zaraženih životinja kojima su naročito izloženi mesari i radnici u klaničnoj industriji)
 • prenošenje sa jednog na drugo mesto na koži kod iste osobe (autoinakulacija), prilikom brijanja, brisanja kože peškirom, prenos virusa vešom i sl.
 • prenošenje dodirom sa osobe na osobu.

Dakle, naš melem trajno uklanja HPV virus sa tretiranog mesta na telu! Recidiv se može ali i ne mora pojaviti na nekom drugom mestu, ali, ukoliko se tretman pravilno sprovede, po priloženom uputstvu, do pojave recidiva neće doći.

Šta je važno da znamo i na šta treba posebno obratiti pažnju?

Najvažnija stvar kod upotrebe Staroplaninskog Melema za Kurje oko i Bradavice, kao što smo već spomenuli, je to da melem nije kozmetičko već jako, agresivno, prirodno sredstvo za veoma efikasno i brzo uklanjanje virusnih promena na koži koje su nastale usled dejstva Humanog Papiloma Visrusa (HPV virus). Dakle, obratiti pažnju na sledeće:

 • Tretirati samo mesta koja su inficirana virusom i vrlo malo pored.
 • Izbegavati dodir sa očima. Ukoliko se to desi, isprati oko hladnim mlazem vode i potražiti pomoć lekara.
 • Ukoliko prilikom nanošenja dodje do jakog pečenja, bola i jakog crvenila odmah prekinuti tretman, melem skinuti sa kože i mesto tretirati hidratantnom kremom. Kod nekih osoba je koža isuviše osetljiva tako da se u tom slučaju ne preporučuje korišćenje.
 • Zabranjena je upotreba preparata kod osoba koje boluju od šećerne bolesti (Diabetes Mellitus). Ovo je iz tog razloga što se pomenuta bolest izmedu ostalog manifestuje i problemima sa poremećajem cirkulacije i eventualne pojave gangrene prstiju na nogama pa se upotreba našeg preparata u takvim slučajevima kontraindikuje. Takodje kod osoba sa poremećajem u cirkulaciji donjih ekstremiteta iz istih razloga kao i kod šećerne bolesti.
 • Kod osoba ispod 10 god. starosti. Nije preporučljivo tretiranje mlade dečije kože naročito na licu, Ili tretman sprovoditi pažljivo uz obavezno prisustvo roditelja.
 • Zabranjena je upotreba preparata kod trudnica. Nema podataka kako pomenuti sastojci mogu delovati na razvoj ploda u trudnoći te zbog preventivnih razloga ne preporučujemo trudnicama tretman.

 

I na kraju ono što je najvažnije je to da pre upotrebe melema o neželjenim reakcijama na preparat, obavezno se konsultovati sa Vašim lekarom ili farmaceutom!

Ostale napomene:

 • Rok trajanja 90 dana od datuma otvaranja bočice.
 • Samo za spoljnu upotrebu isključivo po priloženom uputstvu. Zapaljivo, sadrži organske rastvarače.
 • Melem čuvati na tamnom i suvom mestu van domašaja dece.