Maslina meni

3 Spelta Vita Immuno +

Šifra proizvoda: 1571
Zemlja porekla: Srbija
Robna marka: SPELTA VITA
Cena po komadu
4.900,00 rsd

Proizvod nije na lageru

Opis proizvoda

Spelta Vita IMMUNO+

Dijetetski suplement u kapsulama sa liofilizovanim zelenim sokom od herbe spelte organskog porekla sa vitaminom D3, cinkom i selenom namenjen podizanju i očuvanju imuniteta.

Sok spelte sadrži prirodne vitamine, minerale i hlorofil. Liofilizovani sok od spelte pomaže alkalizaciju tela, jača imuni sistem, popravlja krvnu sliku, štiti nas od virusa i bakterija, poboljšava cirkulaciju, pomaže u stvaranju hormona, jača kosti i utiče na normalan rad žlezda. Vitamin D doprinosi ćelijskoj deobi, normalnoj apsorpciji i iskorišćenju kalcijuma i fosfora, normalnom nivou kalcijuma u krvi, održavanju normalne mišićne funkcije i održavanju normalnih kostiju i zuba.

Vitamin D, cink i selen doprinose normalnoj funkciji imunskog sistema. Cink i selen doprinose zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.

Cink doprinosi normalnoj plodnosti i reprodukciji, ćelijskoj deobi, normalnoj DNK sintezi, normalnoj sintezi proteina i održavanju normalnog nivoa testosterona u krvi. Selen doprinosi normalnoj spermnogenezi i normalnoj funkciji tiroidne (štitaste) žlezde.

Način upotrebe: Odrasli i deca iznad 12 godina: 1-2 puta dnevno popiti 1-2 kapsule sa dosta vode.

Deca iznad 3 godine: 1-2 puta dnevno popiti po 1 kapsulu 1 sa dosta vode. Najbolje je uzimati na prazan stomak, nakon čega ne konzumirati ništa 30-60 minuta.

Proizvod je registrovan kao dodatak ishrani.