Maslina meni

B17 APRICARC u kapsulama 30 komada

Šifra proizvoda: 1139
Zemlja porekla: Češka Republika
Robna marka: TEREZIA
Cena po komadu
1.858,00 rsd

Opis proizvoda

Osnovna komponenta B17 APRICARC-a je mleveno sušeno jezgro kajsije koje sadrži aktivnu supstancu B17 (koji se naziva i laetril ili amigdalin), koju je 1950.godine otkrio hemičar iz SAD-a Ernest Krebs i koja danas zanima onkologe u celom svetu.

Osim amigdalina dijetetski suplement B17 APRICARC-a sadrži:bukovaču i reiši. Lekovite gljive bukovača i reiši sadrže supstancu beta-glukan koja je veoma važna za efikasnost imunog sistema i utiče na regeneraciju ćelija – njihovo brže razmnožavanje i jačanje imuniteta. Visok sadržaj vlakana pečuraka povoljno utiče na peristaltiku creva.

Sinergističkim delovanjem navedenih aktivnih komponenata dobijate složenu dopunu ishrani za jačanje imuniteta, jačanje zdravlja, vitalnosti i svežine.

 Sadržaj: Jedna želatinasta kapsula sadrži 400mg smese B17 APRICARC – prašak od jezgra kajsija, prašak liofilizovane REIŠI (Ganoderma lucidum), prašak bukovače (Pleurotus ostreatus) i ulje od jezgra kajsija bez primesa.

Preporučeno doziranje: 1 kapsula 2x dnevno pre jela za period od 1 do 3 meseca. Kapsule se gutaju cele zajedno sa vodom ili se delovi kapsule rastave, a sadržaj sipa u jelo ili vodu.

Uvoznik i distributer: Biopharm, Valjevo