Proizvod 4682 Zemlja porekla: Bugarska
325,00 rsd

Organsko jezgro kajsije 100g

Jezgra koštica kajsije jačaju imunitet organizma.

Sadrže vitamin B17.

Lekovito delovanje:

U jezgrima koštica kajsije nalazi se vitamin B17. U molekulu vitamina B17 nalaze se dve jedinice šećera (jedna cijanida i jedna benzadelhida), koji se u ljudskom organizmu oslobađaju samo na mestu gde se nalazi maligna ćelija. Malignoj ćeliji je šećer neophodan za rast i održavanje. Maligna ćelija je bogata enzimom betaglikozidazom koji u spoju sa cijanidom i benzadelhidom iz jezgra, stvara vrlo otrovno jedinjenje hidrocijanid (HCN). Tako se ćelija raka truje i uništava. Enzim betaglikozidazom se u ostalim, zdravim ćelijama tela nalazi u izuzetno malim količinama, pa praktično ne dolazi do trovanja zdravih ćelija organizma.

Rak voli šećer, a cijanid u jezgru koštice kajsije je okružen šećerom. Rak jede šećer i truje se cijanidom. Zato je jako važno da se konzumiranjem jezgra, ćelije raka navedu da jedu samo šećer sa cijanidom. Unošenje svakog drugog šećera u organizam za vreme lečenja treba eliminisati!

Sve gore navedeno je i preporuka za preventivnu i zaštitu zdravih osoba.

(Autor uputstva: dr Slavko Radosavljević)

  • Način upotrebe:

Prvo izmerite sopstvenu telesnu težinu, potom je podelite sa 2, 5 i tako dobijate dnevnu potrebu organizma za jezgrima. Prosečna dnevna količina je oko 30 (trideset) jezgara.

Svako jezgro koštica kajsije dobro sažvakati a potom progutati. 

Uvozi, pakuje I distribuira: Jovanjica d.o.o. Beograd