Maslina meni

Liver detox cocktail Zdravo Bilje 60 kapsula

Šifra proizvoda: 0077
Zemlja porekla: Srbija
Robna marka: ZDRAVO BILJE
Cena po komadu
2.365,00
1.182,50 rsd

Opis proizvoda

AKCIJA TRAJE DO ISTEKA ZALIHA!

ROK 6/2024

Liver Detox Cocktail 60 kapsula

Liver Detox Cocktail je dodatak ishrani, 100% prirodan veganski proizvod. Čuvar jetre i krvnih sudova. Originalna receptura, nastala spajanjem bogatih i moćnih biljaka, predstavlja jedinstvenu kombinaciju sastojaka važnih za zdravlje organizma, pre svega jetre i krvnih sudova.

  • Štiti i obnavlja jetru i krvne sudove. Štiti srce.
  •  Sprečava i leči akutna i hronična oboljenja jetre i žuči.
  • Snižava nivo holesterola i triglicerida u krvi i jetri.
  • Čisti krv i jetru od alkohola, toksina, teških metala, masnoća, lekova, otrova.
  • Deluje protivupalno. Smanjuje bolove.
  • Jača imunološki sistem i pomaže u borbi protiv virusa i bakterija.
  • Ima antikancerogeno dejstvo.
  • Reguliše krvni pritisak. Obnavlja ćelije.
  • Poveća prokrvljenost, cirkulaciju i dotok kiseonika. Sprečava zgrušavanje krvi

Liver Detox Cocktail je originalna receptura i jedinstvena kombinacija najmoćnije biljke za zdravlje krvnih sudova i čitavog organizma (Moringa), nezamenljive biljke za zdravlje jetre (Milk Thistle / Sikavica / Gujina trava), i veoma važnog minerala (Selen). Posebnost ovog suplementa je upravo simbioza dve izvanredne biljke, koje imaju i svaka svoje i zajedničke benefite i funkcije, a ovako ujedinjene pojačavaju dejstvo i nadopunjuju se. Selen, kao neophodan mineral za organizam, pomaže i pospešuje učinke i jedne i druge biljke. Biljke sa svim svojim bogatim sastojcima, uz podršku minerala, prirodni su lek i antioksidans. Moringa, Sikavica i Selen, imaju svaki svoju vrednost i dobar uticaj na zdravlje ljudskog organizma, a međusobno su kompatibilni i snažni u zajedničkoj borbi za očuvanje zdravlja, lečenje i prevenciju. Kombinacija pojedinačnih sastojaka iz Moringe i Sikavice, sa dodatkom Selena, čini ovaj spoj delotvornim i važnim za pravilan unos, vezivanje i apsorbovanje potrebnih nutritijenata u organizmu. Milk thistle / Sikavica / Gujina trava (lat. Silybum marianum) je dokazano najdelotvornija biljka koja doprinosi normalnoj funkciji jetre. Koristi se u terapiji toksičnog oštećenja jetre i kao pomoćna terapija kod inflamatornih oboljenja i ciroze jetre, hepatitisa, te kod različitih akutnih i hroničnih oboljenja jetre žuči, žučne kese i žučnih kanala. Silimarin je glavni i aktivni sastojak ove biljke. Naš proizvod sadrži čak 80 % silimarina, što upućuje na snagu, delotvornost i kvalitet biljke.

Redovno korišćenje suplementa Liver Detox Cocktail u dužim periodima preporučuje se osobama koje imaju akutna ili hronična oboljenja jetre, oštećenu ili masnu jetru, hepatitis, poremećene paramtere krvne slike, masne krvne sudove, povišene trigliceride i holesterol, koje redovno ili često konzumiraju alkoholna pića, težu i masnu hranu, koje se leče i oporavljaju od lakših ili težih oboljenja, koje koriste lekove, steroide i invanzivne terapije, koje se oporavljaju od operacija, koje pate od migrena, bolova u nervnom i mišićnom tkivu, bolova u kostima (leđa, vrat, zglobovi), koje imaju oboljenja žuči, žučnih kanala i žučne kese, obolelim od šećera (dijabetes 2).

Suplement se posebno preporučuje i sportistima.

Povremeno korišćenje suplementa Liver Detox Cocktail, bar dva puta godišnje po meses dana, preporučuje se i potpuno zdravim osobama u cilju čišćenja organizma, obnavljanja organa i ćelija, prevencije bolesti, jačanja imuniteta, borbi protiv virusa, bakterija i gripa.

Suplement Liver Detox Cocktail pomaže i u trenutnom otklanjanju posledica preteranog
unosa alkholola i hrane (mamurluk, glavobolja, mučnina, problemi sa varenjem,
iscrpljenost, malaksalost).

Liver Detox Cocktail može se koristiti bez prekida svakodnevno u dužem vremenskom
periodu. U periodu korišćenja suplementa, poželjno je voditi računa o zdravom životu, pravilnom
unosu hrane i pića, kao i o fizičkoj aktivnosti, kako bi efekti suplementa bili što uspešniji.

Način upotrebe: 2 kapsule dnevno 

Proizvođač: Par Pak d.o.o. Beograd za Dakar d.o.o.