Proizvod 4724 Zemlja porekla: Indija
2.180,00 rsd

MA 505, ili kako se u Evropi još zove – Trifala plus – nudi vam legendarne dobrobiti trifale u organskom izdanju.

Toksini

Ako se osećate tromo, bezvoljno ili zapušeno, postoji velika verovatnoća da je vaše telo puno toksina. Prema Mahariši ajurvedi, toksini se nakupljaju kada su vaše varenje hrane i izlučivanje otpadnih materija nepravilni, što dovodi do kožnih problema, menstrualnih tegoba, iscrpljenosti, depresije i mnogih drugih zdravstvenih neravnoteža.

Detoksikacija

Uravnotežavanje varenja i izlučivanja je specijalnost Mahariši ajurvede i mnogi proizvodi pod ovim robnim znakom osmišljeni su upravo u te svrhe. U najdelotvornije od tih proizvoda spada organski MA 505, koji sadrži moćnu ajurvedsku mešavinu trava, poznatu kao trifala.

Rasajana

Organski MA 505 sadrži tri čudesna ploda – amalaki, haritaki i vibhitaki, a svaki od njih je moćno sredstvo za podmlađivanje i održavanje zdravlja, sredstvo koje se u ajurvedi zove rasajana. Zbog toga što organski MA 505 sadrži tri rasajane, on spada u najdragocenije biljne suplemente na svetu. Četvrti sastojak, ružine latice, dodat je kako bi podržao sinergiju ova tri ploda i poboljšao njihovu delotvornost.

Kvalitet

Još jedna činjenica izdvaja organski MA 505: Mahariši ajurveda poznata je po tome što koristi samo najkvalitetnije sirovine, strogo se držeći proizvodnih postupaka opisanih u drevnim spisima. Bilje se gaji bez upotrebe pesticida i veštačkih djubriva, u okolini koja je čista i nezagadjena. Na kraju, plodovi se beru samo kada su sazreli na drvetu (nema naknadnog ’’dozrevanja’’ u komorama), kako biste dobili punu vrednost ove zadivljujuće rasajane.

100% organski proizvod 

Detoksikuje čitavo telo
Snažno protiv upalno i antivirusno sredstvo.
Čisti i tonira gastro-intestinalni trakt
Ispravlja konstipaciju i lenja creva.
Čisti jetru, žuč, creva i krv.
Doprinosi održavanju zdravog nivoa holesterola.
Smanjuje salo, jača oči i kožu.
Pročišćava urin, jača urinarni trakt.
Razlaže šlajm, pomaže iskašljavanje.
Poboljšava delotvornost drugih biljnih preparata.

Sastav: sprašen perikarp ploda haritaki, sprašen perikarp ploda amalaki, sprašen perikarp ploda bibhitaki, sprašeni listići ruže.

Ostali sastojci: kukuruzni skrob, emulgator (hidroksipropilmetil celuloza), srabilizator (arapska guma), sredstva protiv zgrudnjavanja (talk, magnezijum stearat).

Nutritivne vrednosti

1 tableta

100g

 

Masti

   

0.008g

0.79g

 

Belančevine

 

0.089g

9.8g

 

Ugljeni hidrati

 

0.1967g

19.67g

 

Energetska vrednost

1.25kcal

125kcal

 
           

 

Preporučena upotreba proizvoda:

Proizvod se primenjuje pre spavanja. Odrasli 1-2 tablete sa čašom tople vode.

Upozorenja: žene koje doje, trudnice, deca mlađa od 12 godina ili osobe koje su preosetljive na bilo koji od navedenih sastojaka, trebalo bi da se posavetuju sa svojim lekarom.

Napomene: preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za uravnoteženu i raznovrsnu ishranu.