Proizvod 4826 Zemlja porekla: Bosna i Hercegovina
115,00 rsd

Royal Jelly 1000 ampule a 10

Dijetetski proizvod, dodatak ishrani, za vitalnost i jačanje imuniteta; snažan biostimulator organizma

Royal Jelly ili matična mleč je najvredniji dar prirode. To je koncentrat aminokiselina, vitamina B i C, minerala i enzima, esencijalnih masnih kiselina od kojih je posebno značajna 10 HDA (10–hidroksi–2–decenionska kiselina) koja se nalazi samo u ovom prirodnom proizvodu. Matična mleč zbog prisustva imunoglobulina jača prirodnu otpornost organizma prema infekcijama koje izazivaju bakterije i virusi. Pozitivno deluje na povećanje energije i pomaže kod bolova u mišićima i zglobovima.

Sastav
Royal Jelly 1000 sadrži vodu, fruktozu, matičnu mleč (10%), prirodnu aromu narandže.

Kada se preporučuje ROYAL JELLY 1000?
Royal Jelly 1000 se preporučuje:
- u periodu  oporavka  nakon  bolesti,
- za podizanje opšteg stanja organizma,
- za starije osobe jer obnavlja ćelije organizma, poboljšava fizičku pokretljivost i intelektualnu snagu,
- osobama izloženim teškim psihičkim i fizičkim naporima (pamćenje, sport, učenje)

Uputstvo za upotrebu
Pre upotrebe sadržaj ampule promućkati. Prvo se odlomi jedan vrh koji je označen na ampuli, a zatim drugi. Sadržaj se istrese u priloženu mericu i popije. Ukoliko je ostalo sadržaja u merici, isti razrediti s vodom i popiti. Deca starija od 3 godine i odrasli uzimaju jednu ampulu dnevno za vreme doručka, 3 nedelje. Proizvod se može koristiti nekoliko puta godišnje.

Royal Jelly 1000 ampule, prašak ne treba da koriste osobe preosetljive na matičnu mleč ili pčelinje proizvode, kao ni osobe sa astmom ili drugim oboljenjima alergijske prirode. Ne preporučuje se osobama sa sniženim ili nestabilnim pritiskom.

Ne preporučuje se okom trudnoće ili dojenja.