Maslina meni

Policol One Plameca 30 kapsula

Šifra proizvoda: 2732
Zemlja porekla: Španija
Robna marka: PLAMECA
Cena po komadu
2.050,00
1.742,50 rsd

Opis proizvoda

Police one - dodatak ishrani na bazi crvenog pirinča 30 kapsula

Dodatak ishrani sa crvenim pirinčem fermentisanim gljivicom Monascus purpureous, polikozanolom, koenzimom Q i biljnim ekstraktima. Monakolin K iz fermentisanog crvenog pirinča doprinosi održavanju normalnog nivoa holesterola u krvi. Koristan efekat postiže se dnevnim unosom 10mg monakolina K iz fermentisnog crvenog pirinča. 

Doziranje: 1 kapsula dnevno sa čašom vode, najbolje uz večeru.

Sastojci: crveni pirinač fermentisan gljivicom Monascus purpureous sa 4% monakolina K suvi ekstrakt gugul oleo-gumi-rezine (Commiphora mukul) sa 2% sterola, seme biljke Phalaris canariensis, suvi ekstrakt lista artičoke (Cynara scolimus) sa 2,5% cinarina, suvi ekstrakt korena maslačka (Taraxacum officinale) sa 16% inulina, sredstvo za povećanje zapremine (celuloza), koenzim Q10, polikozanol iz šećerne trske (Saccharum officinarum) sa 60% oktakozanola, sredstva protiv zgrudvavanja (magnezijumove soli masnih kiselina, silicijum-dioksid).

Kapsula: zgušnjivač (hidroksipropilmetilceluloza).

Napomene: Ne sme se prekoračiti preporučena dnevna doza. Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu ishranu i zdrav način života. Proizvod nije namenjen deci i mlađim od 18 godina, trudnicama, dojiljama, osobama preosetljivim na njegove sastojke, osobama preosetljivim na njegove sastojke, osobama sa akutnim bolestima jetre i povećanim nivoom transaminaza, opsturkcijom bilijarnog ili intestinalnog trakta, upalom žučne kese i peptičkim ulkusom, pacijentima na terapiji: lekovima za holesterol, antikoagulantima, antidijabeticima i inhibitorima CYP3A4. Preparat ne treba uzimati sa alkoholnim pićima i sokom od grejpfruta. Moguća je pojava miopatije koja se manifestuje kao bol u mišićima, osetljivost ili slabost sa povećanim nivoom kreatin kinaze. Neželjeni efekti su retki i blagi.

Uvoznik i distributer: Prom Line d.o.o. Beograd