Maslina meni

Revita Orange oriblete 12x

Šifra proizvoda: 1347
Zemlja porekla: Srbija
Robna marka: REVITA
Cena po komadu
685,00 rsd

Opis proizvoda

Revita oriblete su dijetetski proizvod na bazi liofilizovanog matičnog mleča. Sadrže jedan ipo puta više mleča od svih ostalih vrsta Revite i osmišljene su kao prirodan odgovor na nagli umor i pad energije koji može da pogodi svakog čoveka u toku dana.

 

Oriblete su upakovane kao mali, ali energetski veoma bogat obrok koji dovodi do brzog priliva snage, svežine i poleta u mišićima. Veoma su prijatnog ukusa (deca ih doživljavaju kao bombonice), a rado ih koriste i studenti, sportisti i svi koji su skloni čestim prehladama gornjih disajnih organa ili imaju slabu otpornost desni. Pogodne su za putovanja, sastanke, izlete.

Revita oriblete dolaze u četiri ukusa, i to pomorandža, limun, šumsko voće+spearmint i moka kafa+karamel. Ne sadrže konzumni šećer i sigurne su za dijabetičare.

Svi REVITA proizvodi mogu slobodno da se konzumiraju zajedno sa svim lekovima, svim namirnicima i nije bitno da li se konzumiraju pre ili posle jela. Nije potrebno praviti nikakve pauze u kontinuitetu korišćenja REVITA proizvoda.

 

Energetska vrednost 100 g - 196 kJ (6 kcal) ili 1 oribleta (875 mg) - 1,7 kJ (0,4 kcal)
Matični mleč (u liofilizovanom obliku) 100 g - 2,06 g ili 1 oribleta (875 mg) - 18 mg
Vitamin C 100 g - 5,486 g ili 1 oribleta (875 mg) - 48 mg
Ostalo Pored matičnog mleča sadrži – sorbitol, talk, magnezijum stearat, aroma narandže, natrijum ciklamat.