Maslina meni

Revita Pink Grape 200g

Šifra proizvoda: 1407
Zemlja porekla: Srbija
Robna marka: REVITA
Cena po komadu
1.118,00 rsd

Opis proizvoda

Revita Pink Grape 200g

Osvežavajući ukus crvenog grejpfruta uz još više vitamina C

Pogodan za:

  • jačanje imuniteta
  • povećane otpornosti na stres
  • za decu
  • za sportiste
  • za osobe izložene povećanim umnim i fizičkim naporima, kao i zagađenjima u radnom i životnom okruženju

 

Revita Pink Grapefruit prašak za pripremu napitka je dijetetski suplement na bazi matičnog mleča i vitamina C, sa ukusom crvenog grejpfruta. Matični mleč je prirodni pčelinji proizvod koji sadrži više jedinjenja: mešavinu aminokiselina, vitamine (naročito B kompleksa i vitamin C), lipide, masne kiseline, ugljene hidrate, hormone, enzime i mineralne materije. Vitamin C doprinosi normalnoj funkciji imunskog sistema, normalnoj funkciji nervnog sistema, normalnoj psihološkoj funkciji, zaštiti ćelija od oksidativnog stresa, normalnom energetskom metabolizmu, smanjenju umora i iscrpljenosti i povećava apsorpciju gvožđa.

Način upotrebe: Deca od 3-12 godina: Dve kafene kašike granula (12 g) rastvoriti u čaši vode (0,2 L) i popiti jednom dnevno. Deca od 12-18 godina: Dve kafene kašike granula (12 g) rastvoriti u čaši vode (0,2 L) i popiti 2 puta dnevno. Odrasli: Dve kafene kašike granula (12 g) rastvoriti u čaši vode (0,2 L) i popiti 3 puta dnevno.

Napomene: Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu! Čuvati van domašaja dece.

Upozorenja: Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti! Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda. Proizvod nije namenjen deci mlađoj od 3 godine, kao ni osobama sa astmom i alergijama na pčelinje proizvode. Trudnice i dojilje pre upotrebe ovog proizvoda treba da konsultuju svog lekara. Proizvod sadrži šećer i nije namenjen osobama sa dijabetesom.

Način čuvanja: Čuvati u originalnom pakovanju, zaštićeno od svetlosti i vlage na temperaturi do 25 ºC.