Maslina meni

Slim Fit 5 - 20 kesica 60g + 1 GRATIS

Šifra proizvoda: 4834
Zemlja porekla: Srbija
Robna marka: SLIMFIT
Cena po komadu
2.220,00 rsd

Proizvod nije na lageru

Opis proizvoda

SLIMFIT 5

Namenjen osobama koje žele da smanje telesnu težinu i preoblikuju telo na prirodan i zdrav način. Proizvod deluje i na poboljšanje opšteg stanja organizma. U svom sastavu sadrži standardizovani ekstrakt glukomanan vlakana (min. 90%), Peruansku gelatiniziranu maku, ekstrakt crnog bibera (standardizovan na 98% piperina), ekstrakt korena kurkume (standardizovan na 95% kurkuminoida), đumbir i vitamin C.

GLUKOMANAN

Šta je glukomanan?

Glukomanan je vlakno dobijeno iz korena Japanske biljke Konjac (Amorphophallus konjac). Ova vlakna  u prisustvu vode uvećavaju svoju zapreminu i do 200 puta u odnosu na početnu. Evropska agencija za bezbednost hrane (EFSA) odobrila je dve zdravstvene izjave za glukomanan. Prva je da glukomanan doprinosi održavanju normalnog nivoa holesterola u krvi. Druga zdravstvena izjava je vezana za regulisanje telesne mase: Glukomanan kada se koristi u ishrani sa smanjenom energetskom vrednosti doprinosi smanjenju telesne mase.

Kako deluje?

Glukomanan u prisustvu vode bubri i formira gelastu strukturu. Na ovaj način doprinosi sporijem pražnjenju želuca, stvarajući osećaj sitosti tokom dužeg vremenskog perioda, što za rezultat ima smanjen unos hrane (kalorija) tokom dana i sprečavanje prejedanja. U digestivnom traktu vežu masti i ugljene hidrate i otežavaju njihovu apsorpciju, čime pozitivno utiču na preoblikovanje figure tela. Vlakna se u našim crevima ponašaju kao sunđer, upijau vodu i ubrzanim prolaskom kroz creva sprečavaju iskorišćavanje kalorija i njihovo taloženje na bokovima, stomaku i drugim kritičnim regijama.

PERUANSKA  MAKA

Maka je vrlo jak adaptogen koji ima svojstvo da ispravi mnoge greške u radu ljudskog organizma na potpuno prirodan način. Pored toga što uspostavlja i reguliše hormonsku ravnotežu celokupnog organizma, peruanska maka povećava fizičku izdržljivost i energiju, otklanja hronična stanja umora i stresa. Podstiče memoriju i mentalne sposobnosti, smanjuje depresiju, efektno umanjuje simptome pms-a i menstrualne bolove. Ublažava simptome menopauze. Doprinosi bržoj i boljoj regeneraciji kože, kose i svake ćelije organizma. Maka je bogata mineralima i to gvožđem, manganom, cinkom, bakrom, natrijumom, kalijumom i kalcijumom.

KURKUMIN

Ekstrakt korena kurkume standardizovan na najmanje 95% kurkuminoida. Kurkuma sadrži kurkumin kao osnovni aktivni sastojak koji deluje antioksidativno i protivupalno. Kurkumin ima više od 150 potencijalno terapijskih dejstava. Konzumiranjem kurkumina postižemo ubrzano sagorevanje masnih naslaga a takođe ovo jedinjenje ubrzava metabolizam.

PIPERIN

Ekstrakt crnog bibera (standardizovan na 98% piperina). Omogućava maksimalnu apsorpciju ključnih sastojaka, kako bi oni bili telu dostupniji i iskoristljiviji. Time što ubrzava metabolizam, može vam pomoći da sagorite višak kalorija. S obzirom da je diuretik i diaforetik, podstiče izbacivanje toksina iz organizma.

ĐUMBIR

Koren đumbira obiluje mineralima, kao što su kalijum, bakar, magnezijum i mangan. Đumbir povoljno deluje na otklanjanje svih vrsta mučnine, održava sitost i pomaže u rastvaranju masti, ublažava tegobe u želucu i nadutost. Takođe pospešuje mokrenje i odstranjuje suvišnu vodu iz organizma.

VITAMIN C

Važnost prirodnih vitamina i minerala je dobro poznata. Jedan od najcenjenijih i najispitanijih je definitivno vitamin  C.

Način upotrebe: 1-2 kesice dnevno 30-60 minuta pre doručka i / ili ručka. Kesicu rastvoriti u 2 dl vode, soka, čaja, jogurta. Tokom uzimanja proizvoda piti najmanje 2 l vode dnevno.

Nutritivne vrednosti u 100g:  
Proteini: 6,31
Masti: 0,18
Ugljeni hidrati: 39,5
Vlakna: 34,76
Energetska vrednost: 1063,5kj/7,6kcal
Vitamin C: 9,84

 

Proizvodi: Za slimfit021 d.o.o. proizvodi Phytonet d.o.o. Novi Sad