Proizvod 4797 Zemlja porekla: Srbija
1.010,00 rsd

Biljna baza sa medom za pripremu negaziranog bezalkoholnog pića smanjene energetske vrednosti.

Slimfit je potpuno prirodan napiak za regulisanje telesne težine, eliminisanje nadutosti i ubrzavanje metabolizma koji ne sadrži konzervanse ili bilo kakve veštačke dodatke.

Sastojci: voda, laneni sirup (min 40%), med (min 10%), list zelenog čaja (2%), limunov sok (2%), cimet (1%), đumbir (1%), kurkuma (1%).

Lan- laneni sirup omogućava organizmu da zadrži osećaj sitosti, tako da nećete imati potrebu za čestim i obilnim obrocima. Ova biljka poznata je po svom svojstvu čišćenja creva od svih nepotrebnih materija.

Med- ovaj prirodni šećer ponaša se kao antioksidant, izuzetno je zdrav za čitav organizam i održava nivo šećera u krvi.

List zelenog čaja- zeleni čaj je izvor kofeina za koji mnogi kažu da je zdraviji od kafe. Podiže nivo enegije u toku celog dana i pospešuje proces detoksikacije.

Đumbir- ovaj koren smanjuje nivo lošeg holesterola u krvi i samin tim sprečava nastanak viška kilograma.

Cimet- sagoreva masne naslage (pogotovo u kombinaciji sa medom) i ubrzava metabolizam. Korišćenje ovog začina preporučuje se i za ojačavanje imuniteta.

Kurkuma- ovaj orjentalni začin pozitivno utiče na naš metabolizam i na prirodan način čisti organizam od toksina.

Limunov sok- dobro je poznato da limun u kombinacili sa toplom vodom odličan lek za nadutost i probleme sa probavom. Vitamin C ojačava imunitet i donosi boljitak organizmu.

Slimit se pije dva puta dnevno (ujutu i uveče), pola sata pre obroka, tako što se dve kašike razmute u 2dl vode. Ujutru popite sirup pre doručka i prve jutarnje kafe. S obzirom na to da ne sarži konzervanse, nakon otvaranja flašu obavezno čuvajte u frižideru i iskoristite u roku od 20 dana. Pre svake upotrebe, flašu promućkajte.

Sirup ima strukturu koja liči na sok i slatkast ukus sa mirisom cimeta.

Jedna flaša traje petnestak dana.

Nutritivne vrednosti na 100ml

 

 

 

Energetska vrednost

 

 

117kj/28kcal

Proteini

 

 

0,24g

Ugljeni hidrati

 

 

6,58g

Masti

 

 

0,026g