Maslina meni

Slimfit 021 0,75ml

Šifra proizvoda: 4797
Zemlja porekla: Srbija
Robna marka: SLIMFIT
Cena po komadu
900,00 rsd

Opis proizvoda

Biljna baza sa medom za pripremu negaziranog bezalkoholnog pića smanjene energetske vrednosti.

Slimfit je potpuno prirodan napitak za regulisanje telesne težine, eliminisanje nadutosti i ubrzavanje metabolizma koji ne sadrži konzervanse ili bilo kakve veštačke dodatke.

Sastojci: voda, laneni sirup (min 40%), med (min 10%), list zelenog čaja (2%), limunov sok (2%), cimet (1%), đumbir (1%), kurkuma (1%).

Lan- laneni sirup omogućava organizmu da zadrži osećaj sitosti, tako da nećete imati potrebu za čestim i obilnim obrocima. Ova biljka poznata je po svom svojstvu čišćenja creva od svih nepotrebnih materija.

Med- ovaj prirodni šećer ponaša se kao antioksidant, izuzetno je zdrav za čitav organizam i održava nivo šećera u krvi.

List zelenog čaja- zeleni čaj je izvor kofeina za koji mnogi kažu da je zdraviji od kafe. Podiže nivo enegije u toku celog dana i pospešuje proces detoksikacije.

Đumbir- ovaj koren smanjuje nivo lošeg holesterola u krvi i samin tim sprečava nastanak viška kilograma.

Cimet- sagoreva masne naslage (pogotovo u kombinaciji sa medom) i ubrzava metabolizam. Korišćenje ovog začina preporučuje se i za ojačavanje imuniteta.

Kurkuma- ovaj orjentalni začin pozitivno utiče na naš metabolizam i na prirodan način čisti organizam od toksina.

Limunov sok- dobro je poznato da limun u kombinacili sa toplom vodom odličan lek za nadutost i probleme sa probavom. Vitamin C ojačava imunitet i donosi boljitak organizmu.

Slimit se pije dva puta dnevno (ujutu i uveče), pola sata pre obroka, tako što se dve kašike razmute u 2dl vode. Ujutru popite sirup pre doručka i prve jutarnje kafe. S obzirom na to da ne sadrži konzervanse, nakon otvaranja flašu obavezno čuvajte u frižideru i iskoristite u roku od 20 dana. Pre svake upotrebe, flašu promućkajte.

Sirup ima strukturu koja liči na sok i slatkast ukus sa mirisom cimeta.

Jedna flaša traje petnaestak dana.

Nutritivne vrednosti na 100ml

 

 

 

Energetska vrednost

 

 

117kj/28kcal

Proteini

 

 

0,24g

Ugljeni hidrati

 

 

6,58g

Masti

 

 

0,026g