Maslina meni

Strath tablete original 100kom

Šifra proizvoda: 3166
Zemlja porekla: Švajcarska
Robna marka: STRATH
Cena po komadu
3.000,00 rsd

Opis proizvoda

 

STRAHT tablete original 100kom

Dodatak ishrani za jačanje imunog sistema na bazi plazmoliziranog biljnog kvasca.

Strath proizvodi utemeljeni su na znanju dr hem. Waltera Strathmeyera, prema kojoj posebne kombinacije biljaka i kvasca sadrže mnoge gradivne materije koje čoveku trebaju za snagu i zdravlje. U proizvodnom procesu Stratha, ćelije kvasca se ishranjuju sa prirodnim ekstraktima bilja i u postupku varenja se plazmoliziraju (pretvaraju u tečni oblik). Tim prirodnim otvaranjem ćelija kvasca, oslobađaju se hranjve materije, tako da ih ljudski organizam može prihvatiti.

U Strath biljnom kvascu osim belančevina, masti i ugljehnih hidrata nalaze se i mnoge aminokiseline u sastavu proteina, nukleinske kiseline RNS i DNS, vitamini B grupe, enzimi i mnogi minerali i elementi u tragovima.

 

Neki od njih su: lecitin, glutation i magnezijum koji poboljšavaju pamćenje. Glutamin, manan i selen koji jačaju odbrambenu sposobnost organizma i sprečavaju infekcije. Vitaminai B grupe pomažu nervnom sistemu kod stresa. Posebno važni za sportiste su L-Carnitini (grade mišićnu masu) i ATP (transportuju energiju u mišiće). Isto tako u Strath proizvidima su mineralne soli kao kalcijum, fosfor (za koštani sistem), hrom, bakar, kalijum, gvožđe, silicijumova kiselina i cink.

Aktivni sastojci: plazmolizirani biljni kvasac (Saccharomyces cerevisiae Meyen)

U 2 tablete(1g) 890 mg

Sastav: plazmolizirani biljni kvasac, kukuruzni skrob, sredstvo za povećanje zapremine: mikrokristalna celuloza, sredstvo za želiranje: pektin i sredstvo za zgrudnjavanje: silicijum - dioksid.

Dodatni opis:

Proizvod sadrži 3,2% vol.alkohola.
Alkohol nije dodat, već je proizvod fermentacije.

- Bez glutena
- Bez laktoze
- Bez šećera
- Bez aditiva
- Bez dodatog šećera
- Vegan

Način upotrebe:

Odrasli:Koristiti 3 puta dnevno po 2 tablete pre obroka sa malo vode. 

Deca starija od 7 godine: 1 tableta 3 puta dnevno pre obroka.

Pakovanje:100 tableta od 0,5g

Neto količina:50g