Maslina meni

Triptofan forte 30 kapsula

Šifra proizvoda: 2151
Zemlja porekla: Španija
Robna marka: PLAMECA
Cena po komadu
1.365,00 rsd

Opis proizvoda

Triptofan forte 30 kapsula

Triptofan i 5-HTP doprinose obnavljanju seratonina (modulator raspoloženja) u organizmu što doprinosi poboljšanju u stanjima kao što su depresija, fibromijalgija, nesanica, gojaznost. Ašvaganda i Radiola su klasifikovane kao adaptogene biljke koje stabilizuju odgovor organizma na stresove, smanjuju umor i ublažavaju simptome depresije. Magnezijum i vitamini B6, B2 i B9 do doprinose pravilnom funkcionisanju celokupnog nervnog sistema. 

Sastav: L-triptofan, magnezijum-hidroksid, sredstva za povećanje zapremine (kalcijum-fosfati, celuloza, kopolimer polivinilpirolidon-vinil acetat), suvi ekstrakt korena radiole (Radiola Rosea) (3% salidrozida), sredstva protiv zgrudvavanja (magnezijumove soli masnih kiselina, silicijum-dioksid), 5-hidroksitriptofan, suvi ekstrakt korena ašvagande, riboflavin, pteroilmonoglutaminska kiselina.

Upotreba: Odrasli 1 tableta dnevno, najbolje pre doručka sa čašom vode.

Napomena: Proizvod nije zamena za raznovrsnu ishranu i zdrav način života.

Preparat ne smeju uzimati deca i osobe mlađe od 18 godina, trudnice, dojilje, osobe preosetljive na sastojke, osobe sa niskim pritiskom i na terapiji za regulaciju pritiska, osobe sa autoimunim bolestima, osobe na terapiji tireoidnim hormonima i osobe na terapiji antidepresivima.

Uvoznik i distributer: Prom Line d.o.o. Beograd