Maslina meni

Lekovite motivacije kod oboljenja želudačno-crevnog trakta G. N. Sitin

Šifra proizvoda: 4553
Robna marka: PROMETEJ
Cena po komadu
1.190,00 rsd

Opis proizvoda

Georgij Nikolajevič Sitin – doktor medicinskih nauka, profesor, akademik, psihoterapeut sa 50 – godišnjim stažom.

Svoj život posvetio je razradi lekovitih-podmlađujućih motivacija, koje su objavljene ne samo u Rusiji, već i u Evropi i Americi.

Prilikom izbora G. N. Sitina, na Međunarodnom kongresu u Minhenu, za akademika Međunarodne akademije nauka čuveni naučnik Karl Geht je rekao: „Mi za aktivnog člana akademije biramo klasika svetske psiho-terapije, autora najefikasnijeg psihoterapeutskog metoda, koji će neizbežno postati glavni metod u svetskoj psihoterapeutskoj praksi i široko će se primenjivati u svim oblastima medicine“.

Prema zaključku naučnika Ruske akademije medicinskih nauka, biološka starost 90-godišnjeg G. N. Sitina je 30-40 godina i njegovo podmlađivanje se nastavlja.

G. N. Sitin je svojim lekovitim motivacijama pomogao da se izleči više od 80000 bolesnika. Pomoću njegovih motivacija bolesnici su lečili mastopatiju, policistične jajnike, miome materice, adenome prostate i druge tumore (bez operacija), poremećaja rada kardiovaskularnog sistema, poremećaje psihe, poremećaja mokrenja kod dece i odraslih, šizofreniju, difuznu sklerozu, oboljenja lokomotornog aparata, prevremeno starenje itd.