Maslina meni

Grčki šumsko-cvetni med sa saćem organic 250g

Šifra proizvoda: 4853
Zemlja porekla: Grčka
Robna marka: AXION ESTI
Cena po komadu
1.240,00 rsd

Opis proizvoda

Šumsko-cvetni med sa saćem 250g

Mešavina nektarnog polifornog meda i medljikovca bora i hrasta sa saćem

Boja ovog meda je svetla, ukus jak i sladak, dok arome oduzimaju dah. Preporučuje se za podizanje imuniteta i oporavak nakon bolesti, kod sezonskih alergija i astme. Koristi se pri lečenju plućnih oboljenja, bolesti srca i krvnih sudova. Upotrebljava se pri lečenju stomačnih, crevnih, bubrežnih i ginekoloških oboljenja.

Saće je u osnovi pčelinji dom, pčele u njega donose svoju hranu- nektar, cvetni prah i propolis. Med u saću je najoriginalniji oblik meda jer nije vrcan.
Med u saću je izvanredan proizvod, koga zbog zvoje lekovitosti preporučuju ne samo pčelari nego i lekari, farmaceuti, fitoterapeuti. 

Osobe koje stalno koriste med u saću u svojoj ishrani retko su sklone prehladama, retko imaju infekcije. Žvakanje saća jača imunitet disajnog trakta.

Saće u medu sadrži sve korisne sastojke koji su sadržani i u drugim pčelinjim proizvodima: medu, polenu i propolisu. Svojim sastojcima, ovaj proizvod blagotvorno deluje na sluzokožu disajnih puteva, obzirom da su respiratorne infekcije često povezane sa poremećajima metabolizma i nedostatkom nekih hranljivih materija.

Uvoznik: Con-Track Logistic d.o.o.Beograd