Nerafinisan kokosov šećer je prirodni proizvod organskog porekla i predstavlja bogat izvor vitamina i minerala.
Kokosov šećer sadrži hrom koji doprinosi održavanju normalnog nivoa glukoze u krvi, kao i gvožđe koje doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti.
Proizvod treba koristiti kao deo uravnotežene ishrane i zdravog načina života.
Laganog je, karamel ukusa i predstavlja alternativu standardnim šećerima.
Kokosov šećer se koristi kao zamena za šećer u odnosu 1:1.
Kokosov šećer je prirodan izvor vitamina i minerala. Sadrži dvostruko više gvožđa, četiri puta više magnezijuma i deset puta više cinka od smeđeg šećera. Takođe je bogat izvor vitamina, pogotovo B1, B2, B3 i B6.
Kokosova palma je ekološki zahvalno drveće. Proizvodnja šećera ne zahteva krčenje šuma, što je tipično za obradu trske ili pripremanje oranica i trošenje velikih količina goriva kako bi se dobio proizvod koji tek nakon toga ide na preradu. Proizvodnja kokosovog šećera traje tokom cele godine i kao takav je stekao reputaciju “najodrživiji zaslađivač na svetu”. Pročitajte više o održivosti šećera.
Zdrav način života nije samo da konzumirmao zdrav šećer i zdravu hranu, ili samo da se bavimo sportom. Već predstavlja sveobuhvatnu težnju čoveka ka ka boljem i smislenijem načinu života. To je sklop psiho-fizičkog pristupa sa pozitivnim stavom i očekivanjima. Budite i vi član našeg pokreta objavljujući članke i koji će biti od koristi svakom čoveku….