Maslina meni

Zusto zaslađivač 5g

Šifra proizvoda: 1125
Zemlja porekla: Belgija
Robna marka: ZUSTO
Cena po komadu
16,00 rsd

Proizvod nije na lageru

Opis proizvoda

Zusto zaslađivač 5g

Zusto je revolucinarna zamena za šećer koja poseduje značajne prednosti. Ne samo da je svestran proizvod, već u sebi sadrži 4 puta manje kalorija od tradicionalnog šećera, lak je za obradu, može da se koristi u odnosu 1:1 sa šećerom i poseduje identičan ukus kao šećer. Zusto je proizvod sačinjen od specifične kombinacije biljnih vlakana. Ta vlakna su odabrana zbog svog izuzetno korisnog uticaja na zdravlje, a njihove osobine ih čine savršenom zamenom za derivate iz kojih se dobijaju tradicionalni šećeri (šećerna repa ili trska). Vlakna su ukombinovana tako da međusobno pojačavaju svoje pozitivne karakteristike.

Zusto je nova i jedinstvena kombinacija nekoliko sastojaka izvedenih iz prirodnih izvora poput polidekstroze, biljnih vlakana kukuruza i rastvorljivih vlakana cikorije sa dodatim zaslađivačima poput izomalta, eritritola, sukraloze ili steviol glikoze.

Zusto poseduje manje od 100 kcal na 100g. To je četiri puta manje u odnosu na tradicionalni šećer. Takođe ima nizak glikemijski indeks (GI) (manje od 35; šećer/saharoza ima GI vrednost 70, glukoza/dekstroza ima GI vrednost 100) i ne poseduje nikakve svarljive ugljene hidrate. Glikemijski indeks ukazuje koliko brzo se ugljeni hidrati razlažu u glukozu tokom varenja, a zatim oslobađaju u krvotok.

Zusto se uklapa u ishranu svakoga ko želi da izbegne šećer, bilo da je razlog dijabetes, prekomerna telesna težina ili gojaznost.
Zusto je bez glutena, ne izaziva alergijeske reakcije, ne šteti zubima, nije GMO, mogu ga konzumirati osobe obolele od dijabetesa.

Distributer: Elixir Natura d.o.o.