Maslina meni

Eliksir Rajska Bašta 106g

Šifra proizvoda: 1165
Zemlja porekla: Srbija
Robna marka: RAJSKA BASTA
Cena po komadu
295,00 rsd

Opis proizvoda

Proizvođač: S.Z.T.R. Naša rajska bašta, Kragujevac

Eliksir iz Naše rajske bašte je zdrav i prirodan proizvod, nastao temeljnim višegodišnjim izučavanjem zdrave ishrane, kojim je utvrđeno da upravo ovih 17 sastojaka čini idealan balans hranljivih, energetskih materija koje su potrebne organizmu svakog dana.  Izuzetno je pogodan za jačanje imuniteta, poboljšanje krvne slike kao i povećanje fizičkih sposobnosti. Ima veliko antioksidativno dejstvo, regeneriše ćelije i tkiva u organizmu, a ujedno omogućava i bolje varenje i rad creva. Kao najbolja sedamnaestočlana vojska gee, eliksir ima jasan zadatak i cilj, a to je da neutralizuje sve loše procese u organizmu, postavljajući ih na tačku iz koje se može samo u zagrljaj zdravlju.

Sastav: Vrcani bagremov med 63%, liofilizovano voće 19,5% (brusnica, aronija, smokva, kajsija, šljiva, organski limun, organska pomorandža), semena 11,5% (susam, suncokret, bundeva, lan i kopriva), jezgrasto voće 6% (lešnik, badem, orah).

Alergen info: Proizvod sadrži jezgrasto voće i semenke.

Po otvaranju čuvati u frižideru.

Nutritivne vrednosti na 100g:

Energetska vrednost:

1477kJ/352kcal

Masti:

10,1g

Od čega zasićene:

1,1g

Ugljeni hidrati:

61,3g

Od čega šećeri:

42,4g

Proteini:

3,7g

So:

 

 

Eliksir iz Naše rajske bašte svoje postojanje temelji na dobroj nameri i želji da pečat vitalnosti utka duboko u jezgro čovekovog bića. To je transpozicija prirode u malom, i neka vrsta njene produžene ruke koja nosi poruku lekovitosti. Kao što priroda bogato i nesebično daruje sve koji joj priđu, tako i eliksir, kada uđe u organizam oduzima najmanje energije za varenje, a daje maksimalno suplemenata koji brzo prodiru u krv. Obiluje vitaminima B grupe, kao i vitaminima C, E, A, gvožđem, kalijumom, kalcijumom, selenom, cinkom, magnezijumom, fosforom, manganom, natrijumom, folnom kiselinom, histaminom. Poseduje i veliku količinu biljnih vlakana i omega masnih kiselina koje su izuzetno dobre za celokupan rad i funkcionisanje organizma.

Proizvođač: S.Z.T.R. Naša rajska bašta, Kragujevac