Maslina meni

Protein krema sa čokoladom 250g Pure Nutrition

Šifra proizvoda: 1215
Zemlja porekla: USA
Robna marka: PURE NUTRITION
Cena po komadu
785,00 rsd

Proizvod nije na lageru

Opis proizvoda

PROTEIN KREM 250 g – kranč čokolada

– Visok sadržaj proteina 21g/100 g krema
– Sadrži koncentrat proteina surutke
– Sa pravim lešnicima
– Veoma ukusan

Protein krem je izuzetan i zdrav čokoladni namaz od lešnika koji sadrži čisti koncentrat proteina surutke, zdrave masti iz lešnika i kokosa, a ne sadrži šećer. Protein krem je idealna, zdrava i ukusna opcija za užinu za aktivne ljude, sportiste i sve ostale koji traže visokokvalitetni čokoladni namaz od lešnika bez krivice koju sa sobom nose uobičajeni čokoladni namazi sa šećerom i praznim kalorijama.

Za razliku od većine čokoladnih namaza od čokolade i lešnika, Protein krem se pravi od kokosa i pravih lešnika koji obezbeđuju kvalitetne masti i trigliceride srednjeg lanca (MCT) koji se lako sagorevaju za energiju, a ne skladište se u vidu telesne masnoće.

Protein krem sadrži visok sadržaj proteina i to koncentrat proteina surutke koji ima najveću biološku vrednost u pređenju sa bilo kojim proteinom. Drugim rečima, vaše telo ga najefikasnije koristi za fiziološke procese.

Dalje, koncentrat proteina surutke sadrži sve esencijalne aminokiseline potrebne za podršku, izgradnju i obnavljanje mišića, kao i za niz drugih fizioloških uloga, kao što su podržavanje imunoloških funkcija, proizvodnja energije, metabolizam insulina, neurotransmisija i još mnogo toga.

U kombinaciji sa proteinskim hlebom, dobijate ozbiljnu užinu, ozbiljan unos makronutrijenata, uživaćete u bogatom ukusu, a nećete imati osećaj krivice.

Sadržaj deklaracije:

PROTEIN CREME CRUNCHY CHOCOLATE

Proteinski namaz sa lešnikom, ukus kranč čokolada, sa zaslađivačem
Proizvod proizveden po proizvođačkoj specifikaciji;

Neto količina: 250 g