Maslina meni

Kakao buter Kusko Just Superior 100g

Šifra proizvoda: 1184
Zemlja porekla: Peru
Robna marka: JUST SUPERIOR
Cena po komadu
515,00 rsd

Proizvod nije na lageru

Opis proizvoda

Kusko kakao buter 100g

Just Superior vam donosi jednu od najcenjenijih peruanskih autohtonih sorti kakaoa – Chuncho iz oblasti Kuska. Ovaj kakao u literaturi opisuju kao “ekspoloziju genetske i organoleptičke raznovrsnosti“, što govori o njegovom eksrtremno specifičnom, intenzivnom i divnom ukusu, kako samo neke stare sorte divljeg kakaoa imaju.

Ova ograničena serija Chuncho kakao butera je dobijena specifičnim, sporim i potpuno hladnim postupkom koji je rezultovao možda i jedinim stvarno potpuno sirovim kakao buterom na tržištu. Zbog toga je Kusko kakao buter vrlo intenzivnog ukusa i tamnije boje od uobičajenog i ponegde ima primesa kakao praha.

Kakao buter možete dodati u bilo koji smuti, ili koristiti za pravljenje čokolade, sladoleda, čokoladnog frapea ili drugih poslastica. Može biti idealna alternativa životinjskim mastima i rafinisanim biljnim uljima (ne sadrži holesterol, ni trans masti). Kakao buter se koristi i za negu, hidrataciju i zaštitu kože, kao sredstvo protiv strija, za sunčanje i masažu. Kao sastojak najkvalitetnije kozmetike. Poznat je i kao izuzetno efikasan omekšivač i ovlaživač kože.

Energetska vrednost:

3693kJ/898kcal

Masti:

99,8g

Od čega zasićene:

60g

Ugljeni hidrati:

0g

Od toga šećeri:

0g

Proteini:

0g

So:

0g

 

Uvozi i distribuira: Just Superior d.o.o. Beograd