Maslina meni

Kakao prah Kusko Just Superior 150g

Šifra proizvoda: 1170
Zemlja porekla: Peru
Robna marka: JUST SUPERIOR
Cena po komadu
695,00 rsd

Proizvod nije na lageru

Opis proizvoda

Kusko kakao prah sirovi 150g

Just Superior vam donosi jednu od najcenjenijih peruanskih autohtonih sorti kakaoa – Chuncho iz oblasti Kuska. Ovaj kakao u literaturi opisuju kao “ekspoloziju genetske i organoleptičke raznovrsnosti“, što govori o njegovom eksrtremno specifičnom, intenzivnom i divnom ukusu, kako samo neke stare sorte divljeg kakaoa imaju.

Ova ograničena serija Chuncho kakao praha je dobijena specifičnim, sporim i potpuno hladnim postupkom koji je rezultovao možda i jedinim stvarno potpuno sirovim kakao prahom na tržištu. Zbog toga je parh malo krupnije granulacije, a ima ukus kao samo zrno kakaoa.

Ovakav kakao je prava retkost i u svetu, a do vas stiže najkraćim mogućim putem sa plantaža Perua, nakon čega je upakovan u najstrože kontrolisanim uslovima, kako bi očuvao svoju svežinu. Garantujući poreklo i niske temperature obrade, garantuje se i neprevaziđen kvalitet ovog proizvoda.

Pogodno za vegane i vegeterijance. Proizvod ne sadrži veštačke boje, konzervanse, aditive, zaslađivače, gluten.

Uputstvo za upotrebu: Kakao prah se može razmututi u vodi, mleku, dodati u smuti ili kašu, a može se koristiti i kao dodatak u pripremi različitih dezerta.

Nutritivne vrednosti na 100:

 

Energetska vrednost:

1614kJ/389kcal

Masti:

20,6g

Od čega zasićene:

12,6g

Ugljeni hidrati:

13,5g

Od toga šećeri:

1,1g

Proteini:

22,1g

So:

30mg

 

Uvozi i distribuira: Just Superior d.o.o. Beograd