Maslina meni

Organsko ulje noćurka Biosativa 50ml

Šifra proizvoda: 4340
Zemlja porekla: Nemačka
Robna marka: BIOSATIVA
Cena po komadu
1.080,00 rsd

Proizvod nije na lageru

Opis proizvoda

Ulje noćurka - dodatak ishrani. Hladno presovano ulje semenki noćurka se dobiva hladnim presovanjem zrelih malih semenki. Bogat je izvor višestruko nezasićenih masnih kiselina i gama-linolenske masne kiseline..

Sastav_100% hladno presovano ulje semenki noćurka iz organskog uzgoja.

Uputstvo za upotrebu: jedna čajna kašičica 2x dnevno ili po preporuci stručne osobe.

 Napomena: dodatak ishrani nije nadopuna ili zamena uravnoteženoj ishrani. Preporučene dnevne doze ne smeju se prekoračiti. Čuvati od dohvata male dece. / Upozorenje: osobe koje uzimaju lekove trebaju se pre uzimanja posavetovati sa lečnikom. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama. Nakon 8 nedelja redovne konzumacije preporučuje se napraviti pauzu od 2 nedelje.

 čuvati na suvom i hladnom mestu.

Nešto više o brendu BIOSATIVA

Biosativa je nova uljara  koji se bavi proizvodnjom različitih vrsta hladno ceđenih ulja, koristeći sirovine iz organskog uzgoja. Prati je prepoznatljiva, jednos­tavna, praktična i ekološki prihvatljiva ambalaža koja podnosi širenje asortimana, a sam proizvod štiti od vanjskih utIcaja koji mogu narušiti kvalitetu ulja namenjenog za jelo ili kozmetiku. Dvostruka zaštita proizvoda — tamna staklena bočica upakirana u kartonssku kutiju. Jelo ili kozmetika — bitno je da komunicira organski, zdravo i dovoljno elegantno da se jednostavno uklopi u kuhinjski, a i ambijentkkupatila. Snažno tipografsko rešenje otisnuto na najprirod­nijem od svih papira — natronu, daje brendu prepoznatljivost jasno opisujući proizvode koje prezentuje. Dizajn koji privlači jednostavnošću i “diše” organski dostojno prati lepotu i zdravlje proizvoda koje štiti.