Maslina meni

Sok od pšenične trave 7x30ml

Šifra proizvoda: 4435
Zemlja porekla: Srbija
Robna marka: HYPERIC
Cena po komadu
2.060,00 rsd

Opis proizvoda

PRODAJA SAMO U MALOPRODAJI KATANIĆEVA 2 - SOK JE U ZAMRZNUTOM STANJU

Sok od pšenične trave dobija se hladnim ceđenjem pšeničnih izdanaka, starih između 10 i 12 dana. Odmah po ceđenju, sok se zamrzava, jer je samo na ovaj način moguće očuvati oko 97% nutritivnih vrednosti pšenične trave. U tome i jeste velika prednost soka u odnosu na prah od osušene pšenične trave. Naučno je dokazano da je sok od pšenične trave najbolja stvar za prevenciju razvijanja kancerogenih ćelija u organizmu i da za 95% umanjuje rizik od dobijanja tumora.

Zbog čega je sok od pšenične trave nazvan „zeleno zdravlje“?

Ovaj sok sadrži sve elemente neophodne ljudskom organizmu: antioksidanse, beta karoten, enzime, vitamine (A, B, C, E, F, K), antikancerogeni vitamin B17 –laetril, minerale. U sastavu soka je hlorofil (oko 70%), koji je po svojoj molekularnoj građi sličan ljudskoj krvi, pa ga zato i nazivaju "zelena krv". Na osnovu naučnih istraživanja, sprovedenih širom sveta, utvrđeno je da sok od pšenične trave blagotvorno delije kod:

Jačanja imuniteta i podizanja nivoa energije;

Izbacvanja toksina iz organizma;

Problema sa varenjem;

Upalnih procesa;

Malignih oboljenja;

Dijabetesa;

Problema sa cistama i miomima;

Proširenih vena;

Ženskog i muškog steriliteta;

Poboljšava rad pluća;

Poboljšava krvnu sliku;

Usporava procese starenja organizma;

Smanjuje kiselost organizma;

Pomaže kod procesa zdravog gubitka kilograma;

Hrani srčano tkivo organskim gvožđem;

Otkljanja malaksalost i vraća vitalnost;

Reguliše menstrualni ciklus;

Otkljanja bolove, ubrzava ozdravljenje;

Pomaže kod regulacije crevne flore i čišćenja creva;

Umanjuje bol grla i pomaže kod obolelih krajnika;

Umanjuje bol od hemoroida;

Jača kosti i zglobove;

Odlično deluje na srčani mišić i cirkulaciju krvi, pomaže kod regulacije krvnog pritiska;

Čuvanje i način upotrebe

Pošto čovekov probavni sistem nije u stanju da u potpunosti razgradi vlakna listova trave, veći deo soka ostao bi zarobljen u listovima, pa ga naš organizam ne bi mogao iskoristiti. Upravo zato se pšenična trava cedi, pa se tako dobijen sok konzumira. Hladno ceđeni sok se zamrzava odmah po ceđanju, kako bi se očuvali svi hranljivi sastojci u njemu. Sok ne sadrži bilo kakve aditive, veštačke boje ili konzervanse. On je 100% prirodan. To je razlog zašto se on čuva u zamrzivaču, transportuje do krajnjeg konzumenta.

Flašice soka od pšenične trave čuvaju se u zamrzivaču. Iz zamrzivača se vade neposredno pre upotrebe. Sok se otapa na sobnoj temperaturi ili u čaši mlake vode ( ne toplija od 39"C ). Važno je da se sok popije odmah po otapanju, kako bi se izbegao proces oksidacije kojim sok gubi deo vitamina i enzima, menjajući pritom ukus i boju.

Idealno je da se sok pije nerazblažen, ujutro 15-30 minuta pre prvog obroka, jer organizam tako najefikasnije i najpotpunije iskorišćava sve fitonutrijente iz soka. Ako ne postoji mogućnost da se on konzumira na ovaj način, može se piti bilo kada u toku dana. Može se piti i ražblažen u vodi, ali se pritom ne sme koristiti voda iz česme, zbog prisustva hlora u njoj koji menja sastav soka. Ako se sok razblažuje, onda se u te svrhe koristi bilo koja negazirana flaširana voda. Za mešanje soka sa vodom ne treba koristiti metalnu kašiku.

Preporučena dnevna doza soka je 30ml dnevno ( jedna flašica ), osim kod korisnika koji su izloženi jakim efektima antikarcogenih trapija, gde je preporučena doza 60ml dnevno ( 2 flašice ), a najbolje je piti jednu ujutro i jednu uveče. Rok upotrebe soka označen na svakoj kutiji. Flašica zaleđenog soka neće promeniti svojstva ako se godinu dana čuva u zamrzivaču.

Ko sve može piti sok od pšenične trave?

Pošto je sok od pšenične trave u celosti prirodan proizvod, mogu ga koristiti odrasli i deca starija od 2 godine. Sok se može uzimati kao suplement ishrani, kao lekovito sredstvo alternativne medicine u ublažavanju tegoba izazvanih bolestima, ali ga mogu piti i zdravi, kao preventivni sredstvo.  Neželjeni efekti soka nisu poznati, mada se kod pojedinih osoba javlja mučnina i promena konzistencije stolice u prvih nekoliko dana korišćenja. U tim slučajevima, preporučuje se razblaživanje soka sa malom količinom flaširane vode ili soka od jabuke. Čim se organizam privikne na sok, treba ga unositi nerazblaženog. Postoji mogućnost alergijske reakcije kod osoba koje su alergične na pšenicu. Sok od pšenične trave ne sadrži gluten, pa ga smeju uzimati osobe koje su osetljive na gluten.