Autor: Maslina tim
PROMOCIJA ECO NANO DETERDŽENTA ZA RUČNO I MAŠINSKO PRANJE VEŠA

Po prvi put u našoj radnji promocija Eco Nano deterdženta za ručno i mašinsko pranje veša .

Biljni ekstrakti obrađeni nanotehnologijom su savršeno i potpuno prirodno sredstvo za pranje veša bez štetnih hemikalija, koje deluje blagotvorno i lekovito na kožu.
Zahvaljujući najsavremenijoj tehnologiji i biljnoj formuli, EcoNanoGreen deterdžent čisti odeću čak i bolje od standardnih deterdženata, dok istovremeno blagotvorno deluje na kožu i ne zagađuje okolinu poput hemijskih deterdženata. Deluje higijenski na odeću i u isto vreme čuva tkanine i produžava im vek.
EcoNanoGreen deterdžent je pogodan za životnu sredinu jer je biorazgradiv. Ne sadrži veštačke boje, optičke izbeljivače ni sintetičke mirise. Ovaj prirodni organski deterdžent efikasan je već na 30o kod ručnog i mašinskog pranja veša, čime značajno štedi energiju, vodu i budžet.

Sertifikat ECOCERT garantuje organski način uzgoja i ekstrakovanja, obradu nanotehnologijom i način pakovanja. Zbog njegovog blagotvornog delovanja na zdravlje posebno se preporučuje za pranje dečije odeće, kod ljudi sa osetljivom kožom i problemima sa disajnim putevima, kao i za sve one koji su skloni alergijama. Takođe, delotvoran je kod pranja delikatnih tkanina (svila, kašmir, vuna...).

Kod upotrebe EcoNanoGreen deterdženta nije potrebno dodatno korišćenje omekšivača, jer tkanine posle pranja ostaju meke i nežne. Redovnom upotrebom EcoNanoGreen deterdženta ublažavaju se simptomi osipa, ekcema i psorijaze, nestaju neprijatni mirisi i svrab i održava se prirodna vlažnost kože.

Promocije su zakazane za 11.06. i 22.06.2018 u našoj prodavnici prirodne kozmetike Maslina na Vračaru. Vreme 16-20h.

Dobrodošli!