Maslina meni

O nama

Zadovoljstvo nam je da predstavimo Maslinu MM preduzeće koje nastavlja svoju delatnost sledeći tradiciju prodavnice zdrave hrane Maslina koja je osnovana marta 2000. godine i prodavnicu prirodne kozmetike, koje se nalaze jedna uz drugu u Beogradu Katanićeva ulica broj 2 na Vračaru u blizini Hrama Svetog Save.

Veliki izbor zdravije hrane i proizvoda izabrani su tako da ih mogu upotrebljavati zdravi ljudi, ali isto tako je velika ponuda i za ljude sa posebnim dijetalnim zahtevima. Kvalitetna i raznovrsna ishrana je jedan od imperativa zdravog života, stoga svojom ponudom proizvoda nastojimo da Vam pomognemo u pravom izboru.

Naša prodavnica biljne i sertifikovane prirodne kozmetike Maslina u svojoj ponudi ima gotovo sve od prirodne kozmetike što se može naći na našem tržištu kako za negu lica, tela, kose, dentalnu negu, dekorativnu kozmetiku, liniju proizvoda za zaštitu od sunca, i to za sve uzraste, bebe, decu, za problematičnu mladalačku kožu, osetljivu kožu, zrelu kožu.... U svom asortimanu pored Dr. Hauschke, imamo i nemačku sertifikovanu prirodnu kozmetiku Logonu, Sante, tu je francuska kozmetička linija proizvoda za negu kose Phyto, BioKap - prirodne farbe za kosu, Guam, L'erbolario, Ajurvedski preparati, Aromatika, Oshadi sa velikim izborom etarskih i baznih ulja. Kod nas možete pronaći i preparate za negu od domaćih proizvođača koji su se upustili u vode prirodne kozmetike sa svojim ručno rađenim sapunima, šamponima kupkama i kremama kao što je Dar kozmetika, Marigold, Nana kozmetika, Freshka gora i dr.

U našoj prodavnici u ugodnom ambijentu, stručni saradnici održavaju prezentacije, kako bi se potrošači što bolje upoznali sa prirodnim proizvodima koje imamo u ponudi i uz stručan savet najbolje izabrali ono što odgovara njihovoj koži, a držeći se principa prirodne kozmetike koja ne stvara ovisnost kože, podstiče samokorektivne funkcije kože, revitalizuje i uravnotežuje duh i telo.

Nastojimo da budemo baš kao i maslina koja raste otporna i nezahtevna, snažna a plemenita, istrajna i jedinstvena.

Ako birate prirodne i kvalitetne proizvode onda je Maslina pravi izbor za Vas. Dođite i posetite nas.