Maslina meni

Uslovi korišćenja

USLOVI KUPOVINE

Ovim uslovima i pravima korišćenja definisana su pravila pri kupovini koja obezbeđuju kvalitet naše usluge i zadovoljstvo kupaca.

Opšti uslovi

  1. Nakon prijema porudžbine putem sajta, prodavac je obavezan da izvrši telefonsku potvrdu.
  2. Prodavac se obavezuje da poručene proizvode isporuči ispravne i u predviđenom roku
  3. U slučaju bilo kakve promene prodavac je dužan da obavesti kupca prilikom telefonske potvrde porudžbine.
  4. Sve eventualne promene sem promena vezanih za isporuku se ne odnose na potvrđene porudžbine.
  5. U slučaju neusklađenosti cena isporuke navedenih na ovom sajtu sa cenama kurirske službe, o promenama ćete biti obavešteni.

Garancija kvaliteta

Prodavac garantuje za kvalitet svojih proizvoda. Svi proizvodi su originalne robne marke i odgovaraju specifikaciji navedenoj na sajtu.

U slučaju nedostataka proizvoda koji proizilaze iz nepodudarnosti stvarnih sa propisanim odnosno deklarisanim karakteristikama kvaliteta proizvoda zamenićemo proizvod, a sve troškove zamene snosi Maslina. Potrebno je da proizvod vratite u originalnom pakovanju sa računom. Da bi se izbegli nesporazumi, prilikom isporuke dužnost kupca je da izvrši pregled pošiljke i da ukaže kuriru na eventualna mehanička oštećenja i sačini zapisnik. Garancija ne važi u slučaju oštećenja nastalog kao posledica neodgovarajuće upotrebe.

Privatnost podataka

Da bismo uspešno obradili Vašu narudžbu potrebni su nam Vaše ime ili ime Vaše firme, ime i prezime kontakt osobe, adresa, PIB, e-mail, broj telefona.

Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbe.

Ukoliko želite da koristite servis e-mail novosti - newsletter, potrebna nam je Vaša e-mail adresa. E-mail novosti slaćemo jednom  mesečno. Ukoliko ne budete želeli da primate obaveštenja takve vrste, u svakom trenutku se možete ispisati i Vaša e-mail adresa biće izbrisana.

Prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili Vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu.

Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe.

Ograničenje odgovornosti

Vi shvatate i prihvatate da maslina rs.može imati greške u funkcionisanju, projektne greške ili druge probleme i da ne preuzima odgovornost za bilo kakve štete prouzrokovane samim proizvodima ili savetima, podacima prikazanim na našem sajtu. Maslina rs. nije odgovorna za bilo kakvu grešku u tekstu, slici ili bilo kojem delu sadržaja. Celokupan sadržaj sajta je prikazan u najboljoj nameri i ostavlja mogućnost nenamerne pogreške, te ovim upozoravamo korisnike da to imaju u vidu, a korisnici sajta prihvaćaju takvu mogućnost.

Saglasnost i promene uslova

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani. Obavezujemo se da ćemo se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani. Poznavanje ovih uslova kupovine obaveza je korisnika.

Pravo na odustanak od kupovine

Kupac ima pravo na jednostrani raskid ugovora, u roku od 14 dana od dana zaključenja ugovora o kupovini, bez navođenja razloga i dodatnih troškova, slanjem dopisa za odustanak od porudžbine koji možete poslati elektronskim putem na našu e-mail adresu: prodaja@maslina.rs Odmah, po prijemu dopisa, kupac će biti kontaktiran da bi se upoznao sa procedurom povraćaja kupljene robe.

Prilikom povraćaja kupljenih proizvoda neophodno je vratiti ih u ispravnom i nekorišćenom stanju, sa računom i svom pratećom dokumentacijom. Rok od 14 dana računa se od trenutka kada roba dospe u posed kupca ili trećeg lica koje je odredio kupac. Direktne troškove povraćaja robe u slučaju odustanka od porudžbenice snosi kupac. U slučaju jednostranog raskida ugovora od strane kupca, Maslina MM će odmah po prijemu vraćene robe, a nakon konstatacije komisije da je roba vraćena u nekorišćenom stanju i bez oštećenja, bez odlaganja izvršiti povraćaj uplate novca koju je primio, koristeći ista sredstva plaćanja koja je kupac koristio u prvobitnoj transakciji, osim ako se kupac nije izričito saglasio sa korišćenjem drugog sredstva plaćanja.

Reklamacije

U slučaju da ste primili pošiljku koju smo Vam poslali i imate razloga da uputite reklamaciju molimo Vas da nam pišete na prodaja@maslina.rs ili se javite na 065/345 9090 (od ponedeljka do subote, od 8 do 15 časova). Na sve reklamacije odgovorićemo u najkraćem roku (14 dana). Naša želja je da budete zadovoljni proizvodima koje nudimo i našom celokupnom uslugom.

Slobodno nas kontaktirajte ukoliko imate neka pitanja.

Hvala na poverenju.