Maslina meni

Eterra ulje Germanska Kamilica 5ml

Šifra proizvoda: 7102
Zemlja porekla: Nepal
Robna marka: ETERRA
Cena po komadu
1.680,00 rsd

Opis proizvoda

Eterra ulje Germanska Kamilica 5ml

Germanska kamilica ima duboku plavu boju koja potiče od hamazulena, i koja ovom etarskom ulju jaku antiinflamatornu moć. Etarsko ulje Germanske kamilice je idealno za negu suve kože, ekcema, psorijaze i svih oblika dermatitisa, jer svojim protivupalnim dejstvom smanjuje otok, crvenilo i upalu, svojim antibakterijskim dejstvom sprečava da se na tom mestu pojave infekcije i svojim hladećim i smirujućim efektom da se smanji svrab i iritacija. Koristi se i kod alergijskih osipa, hemoroida, mastitisa , uraslih noktiju i gingivitisa. Napravite kupku ili stavite oblogu na iritiranu ili povređenu kožu, 2-3 kapi etarskog ulja u 200ml vode, stavite gazu i pustite da potone i onda je iscedite i stavite na željeno mesto. Tako požete pomoći sebi i ako vas muči glavobolja, PMS, grčevi i nadutost u stomaku.

Etarsko ulje Germanske kamilice stimuliše žuč, jetru i bubrege, pomaže uklanjanju toksina iz tela.Olakšava varenje, smanjuje kiselinu, gasove, mučninu i dijareju. Napravite ulje za masažu, od 10 kapi etarskog ulja i 50ml ulja kokosa i blago masirajte stomak. Ona ima umirujući efekat na um i telo, i olakšava da razmišljate logičnije i ne preterano emotivno. Pomaže u stvaranju hormonalne ravnoteže, pa je korisna kod svih simptoma PMS i menopauze.

Etarsko ulje Germanske kamilice koristite kada imate potrebu za mirom i da smanjite iritaciju bilo gde na koži i u organizmu.