Maslina meni

Indijski Tamjan 70g

Šifra proizvoda: 1456
Zemlja porekla: Indija
Robna marka: WE ARE ONE
Cena po komadu
585,00 rsd

Opis proizvoda

Indijski Tamjan 70g

Svojstva:
Indijski tamjan je smola koja se dobija od biljke Boswellia Serra-ta. Njegov aromatičan i bogati drveni miris stimuliše čula, opušta i pročišćava energiju u prostoru.
Tradicionalno se koristi za pročišćavanje prostora, povećavanje pozitivne energije kao i za postizanje dubokog stanja opuštenosti, mira i mentalne jasnoće.

Nacin upotrebe
:
Pored tradicionalnog načina upotrebe (paljenjem), smola iz biljke Boswellia Serata moze da se koristi u farmaciji - proizvodnja etarskih ulja, kao i za dobijanje tinktura za oralnu upotrebu. Koristi se i u kozmetičke svrhe kao lekovita sirovina za kreme.

Napomena:
Kada je rec o održivosti ajurvedskog bilja, važno je razumeti gde i kako se biljke (ili u ovom slučaju smole) uzgajaju i beru. Smole se mogu uzgajati i sakupljati na privatnim farmama gde se može upravljati održivošću ili se mogu sakupljati na ilegalan način. Kada se smole sakupljaju ilegalno, to ugrožava dugoročnu održivost vrednih biljaka. Zbog toga obezbeđujemo održivost tako što nabavljamo biljine sastojke koji se koriste u našim proizvodima sa privatnih farmi na kojima je svaka biljika uzgajana legalno. Naše bilje i proizvodi od bilja-smole beru se, odnosno sakupliaju u optimalno vreme, koristeći ekoloski održive prakse.