Maslina meni

Oshadhi Biljno ulje LEŠNIK 30ml

Šifra proizvoda: 6007
Zemlja porekla: Nemačka
Robna marka: OSHADHI
Cena po komadu
1.606,00 rsd

Opis proizvoda

Ulje lešnika se prvenstveno preporučuje u dermalnom korišćenju zbog svog izuzetnog delovanja na kožu: vrlo se brzo upija i ne ostavlja mastan trag na koži, deluje adstringentno (steže) i podstiče cirkulaciju kože. Iz tog razloga ulje lešnika je prvi izbor kod nege masne i mešovite kože i za lokalno tretiranje popucalih kapilara, proširenih vena i u tretiranju celulita.

Isto tako, zbog svog adstringentnog svojstva povoljno deluje na kožu s proširenim porama. Kožu tonizira i zateže i na taj način održava njenu elastičnost i čvrstoću

Tip kože: Masna i mešovita koža i problematična koža sa aknama

Upotreba:

Na čisto lice bogato nanesite hidrolat. Najbolje je naprskati na lice. Dok je lice još mokro od hidrolata nanesite 1-2 kapi ulja lešnika ili odgoovarajuće uljne mesavine u kožu. Ovim načinom korišcenja koži pružate sve funkcije kreme (i vodenu i lipidnu fazu), ali bez dodatka emulgatora.

Hidrolati za masnu kožu su: neroli, ruzmarin verbenon i širokolisna lavanda. Ako postoji problem proširenih pora, dodaje se hidrolat hamamelisa. U hidrolate možete dodati do 10% soka aloe vere.

Hidrolati za masnu i problematičnu kožu su: neroli, ruzmarin verbenon i širokolisna lavanda, uz dodatak antibakterijskih hidrolata čajevca ili timijana linalola. U hidrolate možete dodati do 10% soka aloe vere. Korišćenje je isto kao i kod masne kože.