Maslina meni

BioKap Delicato Farba za kosu 5.5 mahagoni svetlo braon 140ml

Šifra proizvoda: 5807
Zemlja porekla: Italija
Robna marka: BIOKAP
Cena po komadu
1.644,00 rsd

Opis proizvoda

 

BioKap Delicato Farba za kosu 5.5 mahagoni svetlo braon 140ml

Prirodna Boja za Kosu bez Amonijaka, Rezorcinola i p-fenilendiamina

NutriColor boja za kosu daje prirodan ton i sjaj kosi. Ne sadrži amonijak, rezorcinol i p-fenilendiamina a svojom prirodnom strukturom i odsustvom sintetičkih boja i supstanci omogućava upotrebu boje za kosu kod trudnica, mladih, osoba alergičnih na sintetičke farbe, osoba sa zdravstvenim problemima i svih koji žele prirodne tonove i zdravo farbanje kose. Dobro prekriva sedu kosu i ima dugotrajno dejstvo.

Osnovni sastojci: biljni proteini pšenice, soje, pirinača i zobi, lipofilne kiseline voća i vrbe i prirodni UV filteri.

Pakovanje: Kutija sadrži: 1 tubu boje 50ml; 1 bočicu aplikatora od 75ml. (Nutrifix razvijač za boju) ; 1 kesica od 15ml Šampona i balzama za pranje kose; 1 kesica od 8ml zaštitne kreme za konture lica; 1 par rukavica

Način upotrebe: Sadržaj tube sipati u razvijač boje, pa dobro promućkati da se homogenizuje smesa. Staviti rukavice, pa otkinuti zaštitini čep i na prethodno iščetkanu kosu nanositi najpre na koren kose. Lagano umasirati i ostaviti da deluje 20 minuta. Nakon toga naneti ostatak sadržaja po celoj dužini kose i ostaviti da deluje još 15 minuta. Nakon isteka vremena nanesite sadržaj priloženog šampona i balzama i dobro isperite kosu.

Proizvođač: Bios line –BIOKAP