Maslina meni

Freška Gora - Šampon za normalnu kosu protiv peruti 250ml

Šifra proizvoda: 6081
Zemlja porekla: Srbija
Robna marka: FRESHKA GORA
Cena po komadu
622,00 rsd

Opis proizvoda

 

Osnova šampona su biljna ulja I buteri.Odlični su za negu kose. D-pantenol (B5 vitamin) održava vlažnost, neguje vlasište I štiti dlau od spoljnih uticaja. Zajedno sa čičkovim I orahovim uljem podstiče rast kose i jača je.Često je potrebno određeno vremo pri prelasku sa komercijalnih  na prirodne šampone, obično oko dve nedelje, (takozvani „DETOX PERIOD“), kada će vam kosa izgledati masnija ili teška,suva. Tu može pomoći voda sa sirćetom,.Ako se strpite, rezultat je vredan čekanja.

Preporuka: Posle ispiranja šampona, kosu preliti mešavinom sirćeta I vode , 2 kašike sirćeta na 1litar vode, dobro istrljajte vlasište. Posle toga možete isprati sa čistom vodom .Sirće regliše PH kose, olakšava raščešljavanje, čineći kosu mekom I sjajnom.Takođe uklanja višak glicerina koji se zalepi za kosu.

Cink pirition se smatra najdelotvornijim aktivnim sastojkom u otklanjanju peruti. Etarsko ulje čajnog drveta je br.1 od etarskih ulja u otklanjanju peruti, ima antibakterijsko i antigljivično svojstvo. Kombinacijom ova dva sastojka postižu se odlični rezultati.

PRE UPOTREBE PROMUĆKATI.

 Sastojci:: voda, saponifikovana ulja-maslinovo, kokosovo, ricinusovo, ši buter, čičkovo, orahovo; jabukovo sirće, D-pantenol, ekstrakt ruzmarina, eterična ulja nane i čajnog drveta.