Maslina meni

Krema za lice sa SPF 30 50ml Dar kozmetika

Šifra proizvoda: 7448
Zemlja porekla: Srbija
Robna marka: DAR KOZMETIKA
Cena po komadu
836,00 rsd

Opis proizvoda

Prirodna dar krema za zaštitu od sunca – SPF 30

Prirodna Dar krema za zaštitu od sunca napravljena je u kombinaciji prirodnih mineralnih i organskih komponenti, koje zajedno pružaju veću zaštitu.

Mineralni zaštitni faktor titan dioksid formira providni zaštitni sloj na koži koji reflektuje sunčeve zrake, a istovremeno je otporan na vodu. Za razliku od sintetičkih faktora potpuno je netoksičan i ne postoji rizik od nastanka fotoalergijskih reakcija. Organski zaštitni faktor ulje šargarepe, bogato vitaminima i karotenoidima, utiče na pigmentaciju odnosno “rad” melanina, koji apsorbuje UV zrake i odbija slobodne radikale kiseonika, a istovremeno je zaslužan za prirodno tamnjenje kože. Pored toga, ulje šargarepe nadoknađuje gubitak vlage kože tokom izlaganja sunčevim zracima, sprečava njeno isušivanje i starenje.

Ostala biljna ulja u Dar kremi za zaštitu od sunca hrane kožu tokom sunčanja obezbeđujući neophodnu vlagu, čime se sprečava perutanje, svrab i opekotine. Ovakva emulziona krema sprečava rastvaranje komponenti u vodi i ima najveći zaštitni faktor.

Krema ne sadrži veštačke boje, mirise i konzervanse.

Sastav: voda, maslinovo ulje, nevenovo ulje, ši buter, pčelinji vosak,susamovo ulje, aloja vera gel,jojoba ulje, bademovo ulje,ulje pšeničnih klica,ulje šargarepe, ulje aloje, kakao buter, biljni glicerin,titan dioksid, vitamin E i eterična ulja lavande i čajevog drveta.

Zaštitni faktor (SPF) 30.

Zapremina 50 ml

Proizvođač: Dar kozmetika