Maslina meni

Prirodni Dar antirid sa kolagenom, ureom i vitaminom C 50ml

Šifra proizvoda: 5124
Zemlja porekla: Srbija
Robna marka: DAR KOZMETIKA
Cena po komadu
1.216,00 rsd

Opis proizvoda

Ova prirodna krema protiv starenja napravljena je za zrelu kožu (preko 40 godina) i ublažava i otklanja već vidljive znake starenja na koži. Glavni sastojci zaduženi za to su kolagen i vitamin C.

Kolagen je protein koji ulazi u sastav kože i slikovito se može predstaviti kao mreža koja čini vezivno tkivo i održava kožu zategnutom, elastičnom i vlažnom. Starenjem se proizvodnja kolagena u koži smanjuje, a njegova vlakna koja čine mrežu gube elastičnost , čime se njegova funkcija u održavanju kože zategnutom gubi-tj koža 'pada'.Zbog toga smo u kremu dodali prirodni kolagen koji nanošenjem prodire u kožu i povećava svoji koncetraciju, iako ga koža sve manje proizvodi.

Vitamin C je izuzetno važan za zrelu kožu jer stimuliše sintezu kolagena i poboljšava joj tonus. Vitamin C kao antioksidans štiti kožu od slobodnih radikala i sprečava negativne posledice stalnog izlaganja UV zracima.

Urea je kao i kolagen prirodni sastojak kože čija se proizvodnja vremenom smanjuje. Uloga uree u ovoj kremi je da održi kožu vlažnom i mekanom, pomažajući regeneraciju ćelija.

Pored ovih aktivnih komponenti prirodna Dar krema za zrelu kožu sadrži i čitav niz biljnih ulja (maslinovo, ricinusovo, bademovo, avokado), kako i ši buter i prirodne sastojke poput meda, ružine vode, lanolina i prirodnog vitamina E koji ishranjuju kožu, regenerišu ćelije i sprečavaju gubitak vlažnosti. Na taj način kožu čine zdravom, mekom i privlačnom.

Proizvođač: Dar kozmetika